Acest concurs a expirat în data de 2016-09-29. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un aparat de curatat cu aburi Dirt Devil sau un aparat de curatat geamuri Dirt Devil

Stiati ca pe 18 septembrie este Ziua Aprecierii Sotiei? 

E drept, e o sarbatoare "de import" made in USA, dar noua ne place, e frumos sa imprumuti ocazii simpatice de a iti arata aprecierea pentru cei dragi. 

Iar daca sarbatoarea e dedicata doamnelor si magiei pe care ele o aduc in viata celor din jur, este cu atat mai frumos!

Vrem sa atragem atentia asupra importantei a ceea ce o sotie face pentru familia sa si a aprecierii pe care o merita.
Deci haideti sa sarbatorim aici ziua cand imi rasfat nevasta, chiar daca asta presupune in mare masura un exercitiu de imaginatie.

In perioada 06 septembire 2016 - 28 septembrie 2016, trebuie sa inscrieti in site 3 retete cu care doriti sa va rasfatati sotia - pentru domni, respectiv 3 retete cu care sotul sau iubitul va rasfata sau v-ar placea sa va rasfete - pentru doamne. 

Concursul e deschis, desigur, si doamnelor fara un sot sau iubit, pe care le asteptam cu retete cu care le-ar placea sa fie rasfatate de un partener ideal.

Pot fi retete simple, pe care si un barbat incepator in ale bucatariei le poate face sau, de ce nu, chiar si unele mai complexe, in functie de preferintele doamnelor.

La urma urmelor, o doamna isi poate dori sa fie rasfatata si cu un tort, nu doar cu oua prajite, desi si acelea sunt dovezi de apreciere.

Atentie! Pentru a participa, trebuie sa mentionati in Introducere "Ziua cand imi rasfat nevasta".

Avem doua premii-surpriza, menite a usura munca doamnelor sau, de ce nu, a domnilor, atunci cand isi doresc sa le rasfete si in acest fel pe cele pe care le apreciaza, preluand o parte din nenumaratelor lor atributii casnice.

  • un aparat de curatat cu aburi Dirt Devil
  • un aparat de curatat geamuri Dirt Devil

Cele doua premii se acorda prin tragere la sorti. La tragerea la sorti participa primii 10 utilizatori Bucataras care cumuleaza cel mai mare numar de aprecieri ale celor 3 retete, atat in site, cat si like-uri sau share-uri prin Facebook.

Cei doi fericiti castigatori ai aparatelor de curatat istete, vor fi anuntati pe 30 septembrie 2016.