Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-09-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga un aparat Philips Multicooker, un storcator sau un blender!

Campania promotionala „Philips MultiCooker“ este organizata si se va desfasura in perioada 2 august - 31 august 2014.  Tema concursului este: "Gateste ce vrei la Philips Multicooker"

Bucatarasii propun in pagina de concurs retete preferate. Fiecare bucataras poate propune retete care au fost publicate de el pe bucataras.ro pina cel tirziu pe data de 31 august 2014 (ora 23:59). Concurentii care detin un aparat Philips Multicooker sint provocati sa prepare la Multicooker din retetele favorite propuse de bucatarasi in pagina de concurs, avind voie sa adapteze dupa propriile gusturi culinare.

Toti bucatarasii care propun in pagina speciala de concurs retete pentru copii vor intra in tragerea la sorti pentru cistigarea unui aparat Philips Multicooker.

Toti bucatarasii care prepara la Philips Multicooker minim 3 retete dintre cele propuse in pagina de concurs vor intra in tragerea la sorti pentru urmatoarele doua premii: Juicer HR1855 si Handblender HR1372.

Concursul se desfasoara in perioada 01.08 -01.09 .2014, iar cistigatorii sint anuntati in perioada 1 - 3 septembrie 2014. Premiul se livreaza doar pe teritoriul Romaniei in decurs de 45 de zile lucratoare de la anuntarea cistigatorului.