Acest concurs a expirat în data de 2014-08-25. Vezi concursurile active aici.
Castiga un aparat Nescafe Dolce Gusto si alte premii Nescafe!

Campania va incepe in data de 4 august 2014, de la ora 19:00:00, ora Romaniei, si se va derula zilnic pana pe data de 24 august 2014, ora 24:00:00, ora Romaniei. 

Pentru a putea participa la prezenta Campanie, utilizatorii trebuie sa intre pe pagina de facebook Nescafe, in tabul de concurs dedicat. Trebuie sa dea like paginii, apoi sa intre in concurs si sa raspunda la un set de intrebari (Quiz visual) in cadrul caruia utilizatorii trebuie sa ghiceasca volumul de apa existent intr-o serie de fructe/legume/pahare de apa/cesti de cafea/alte tipuri de alimente prezentate in vizual (cantitatea totala de apa existenta in produsele afisate). In functie de raspunsul dat participantii castiga puncte. La finalul concursului, fiecare punct este echivalentul unei sanse la tragerea la sorti. Participantii pot juca 10 jocuri pe zi. In fiecare zi participantii au 10 combinatii de fructe/legume/pahare apa/cesti cafea pentru care trebuie sa identifice volumul de apa existent. Numarul de combinatii disponibile nu se reporteaza de la o zi la alta.

In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera urmatoarele premii:

  • Premiul 1: consta intr-un aparat NESCAFE Dolce Gusto
  • Premiul 2: sunt 5 premii, fiecare dintre ele constand in pachete continand 1 borcan Brasero mild + 1 cutie Nescafe 3in1 Brown Sugar + 1 cutie Nescafe Cappucino + 1 cana Nescafe 
  • Premiul 3: se ofera 10 premii, fiecare constand intr-o cana NESCAFE

In cadrul campaniei un participant poate castiga cel mult un premiu.

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti pe baza unui algoritm electronic securizat, dintre toti partipantii care s-au inscris in Campanie, care inca nu au castigat un premiu. In data de 22 august 2014 are loc o tragere la sorti electronica, pentru desemnarea castigatorilor premiilor precum si a unui numar de 6 rezerve. La extragere vor participa toti cei care s-au inscris in concurs. Tragerea la sorti se va desfasura in prezenta unei comisii interne desemnate de Organizator.