Acest concurs a expirat în data de 2016-04-26. Vezi concursurile active aici.
Asculta Digi FM si afla cum poti sa castigi carburant, cat pentru un an intreg!

De luni, 7 martie 2016, esti Bun la Drum cu Digi FM si Mol Romania!

Castiga zilnic plinuri de carburant, plus, sansa la premiul cel mare: un an intreg cu rezervorul plin!

Bun la Drum, cea mai noua campanie Digi FM, isi propune sa faca romanii fericiti si linistiti, pentru ca…

Asculti Digi FM si castigi zilnic, de luni pana vineri, patru plinuri de carburant de la MOL Romania!

La final de campanie, toti cei care participa si nu castiga premiile zilnice, au o sansa la premiul cel mare: Un an fericit deplin si cu rezervorul plin, adica un an intreg cu rezervorul plin!

Ce trebuie sa faci?

Asculta Digi FM. Prinde, pe parcursul zilei, momentele de concurs care-ti dezvaluie Informatia zilei si da repede SMS la 0774 600 600 cu titlul stirii spuse de realizatorul programului radio. Primul SMS corect poate fi cel castigator, daca ascultatorul care l-a trimis raspunde la telefon! El ne ia premiul interventiei: un plin de carburant de la MOL Romania.

Mare atentie. Trebuie sa raspunzi la telefon ca sa intri in posesia premiului, altfel reportam premiul la urmatoarea sesiune de concurs.

Participa, participa, participa, pentru ca toti cei care participa - si nu castiga premiile zilnice - intra automat in cursa de la finalul campaniei, cand aflam cine duce acasa Premiul cel mare: carburant cat pentru un an intreg!

Bafta la ascultat! Esti Bun la Drum cu DigiFM si MOL Romania!

Concursul se desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul emisiunilor postului de radio Digi FM, in perioada cuprinsa intre data de 07.03.2016 si data de 25.04.2016, de luni pana vineri, in intervalul 08.00 - 18.00, se vor desfasura 4 sesiuni de concurs pe zi.