79
concursuri
active
Premii
in valoare de

827.25
miliarde de lei,
adica

827.248.500,00
RON
21320
concursuri
expirate
62
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un an de cumparaturi gratuite pe Vegis, o bicicleta Pegas Strada Mini sau unul dintre cele 5 blendere Breville Active Pro!

 admin  2017.01.04  Diverse,Vouchere,Trageri la sorti,Electrocasnice  2834

concurs Vegis

Vegis implineste 5 ani!  În luna ianuarie te așteaptă reduceri speciale, concursuri, premii și vouchere, toate cadou!

Orice comandă plasată pe site-ul Vegis în perioada 5 ianuarie 2017 - 31 ianuarie 2017 participă automat la tragerea la sorți pentru unul din cele 7 premii speciale:

  • Premiul I - Un an de cumpărături gratuite pe vegis.ro în valoare de 1.800 RON. Poți comanda în fiecare lună a anului produsele tale preferate de pe site-ul Vegis: alimente bio, raw sau vegane, suplimente și remedii din plante, cosmetice, detergenți, superalimente, cărți, jocuri și multe alte produse sănătoase. Ai de ales între peste 6.000 de produse naturiste. Premiul constă în 12 comenzi de câte 150 ron repartizate pe fiecare lună a anului.
  • Premiul II - O bicicleta Pegas Strada Mini în valoare de 1.289 RON. Mersul pe bicicletă nu se uită niciodată. Prima ta biclă ți-o vei aduce aminte întotdeauna. Sunt doar două din lucrurile la care ne-am gândit când am creat Pegas Strada Mini. Și ne-am dat seama că de fapt, e cea mai importantă bicicletă pe care am putea s-o facem vreodată. De aceea, Strada Mini respectă aproape în totalitate vechiul design al Pegasului, așa cum ni-l amintim cu toții.
  • Premiul III - 5x Blender Breville Active Pro în valoare totală de 1.335 RON. Noul blender personal Breville Blend-Active Pro cu recipient sport portabil te ajută să-ți menții un stil de viață fresh și activ cu smoothie-uri sănătoase zi de zi. Blend-Active Pro îţi oferă posibilitatea să prepari smoothie-uri din fructe și legume, sucuri cu gheaţă, băuturi pentru micul dejun, shake-uri și mixuri de proteine ideale pentru sesiunile de antrenamente, toate la o simplă apăsare de buton. Trebuie doar să adaugi ingredientele preferate pentru smoothie-uri și shake-uri, mixezi şi eşti gata de plecare!

Comenzile câștigătoare vor fi validate numai dacă acestea au fost efectuate și recepționate de către client. Nu vor intra în concurs comenzile anulate sau refuzate.

Extragerea câștigătorilor se va face pe 6 februarie 2017 prin serviciul random.org iar câștigătorii vor fi anunțați atât pe site-ul participant, vegis.ro, cât și telefonic sau prin email.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Vegis castiga premii Vegis 5 ani reduceri speciale un an de cumparaturi gratuite bicicleta Pegas Strada Mini castiga bicicleta Blender Breville Active Pro castiga blender

Nu rata nici un CONCURS!
ABONEAZĂ-MĂ