Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-08-17. Vezi concursurile active aici.
Buna dimineata!

Campania promotionala „Buna dimineata” se va derula in perioada 12.08.2014 ora 8 si 16.08.2014, ora 23.59.

Premiile oferite castigatorilor in cadrul Campaniei sunt 5 premii zilnice si un premiu mare. Premiile zilnice constau in 2 cani Nescafe si un album CRBL cu autograf.nPremiul mare consta in 2 cani Nescafe, un album CRBL cu autograf si palaria folosita de CRBL in videoclip, cu autograf.

Participantii trebuie sa intre pe pagina de facebook Nescafe, sa caute mesajul care face referire la acest concurs. La mesajul de pe pagina de Facebook Nescafe, participantii trebuie sa raspunda cu o fotografie cu persoana cu care doresc sa isi imparta cana de cafea.

Castigatorul zilnic este desemnat prin tragere la sorti electronica prin random.org. La extragerea zilnica participa toti cei care au postat mesaj conform regulamentului, in ziua respectiva. Extragerile zilnice vor avea loc la ora 13 in fiecare zi pentru desemnarea castigatorilor din ziua anterioara. La fiecare extragere se desemneaza castigatorii premiilor (5 premii zilnice, un premiu mare) si un numar de reserve (5 rezerve pentru fiecare premiu). La tragerea la sorti electronica pentru premiul cel mare participa toti cei care au postat mesaj conform regulamentului, pe intreaga perioada a concursului, si inca nu au castigat niciun premiu in cadrul campaniei.