76
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.84
miliarde de lei,
adica

674.839.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
9
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un album CRBL cu autograf, palaria folosita de CRBL in videoclip cu autograf si cani Nescafe!

 admin  2014.08.12  Diverse,Trageri la sorti  1653

concurs Nescafe

Campania promotionala „Buna dimineata” se va derula in perioada 12.08.2014 ora 8 si 16.08.2014, ora 23.59.

Premiile oferite castigatorilor in cadrul Campaniei sunt 5 premii zilnice si un premiu mare. Premiile zilnice constau in 2 cani Nescafe si un album CRBL cu autograf.nPremiul mare consta in 2 cani Nescafe, un album CRBL cu autograf si palaria folosita de CRBL in videoclip, cu autograf.

Participantii trebuie sa intre pe pagina de facebook Nescafe, sa caute mesajul care face referire la acest concurs. La mesajul de pe pagina de Facebook Nescafe, participantii trebuie sa raspunda cu o fotografie cu persoana cu care doresc sa isi imparta cana de cafea.

Castigatorul zilnic este desemnat prin tragere la sorti electronica prin random.org. La extragerea zilnica participa toti cei care au postat mesaj conform regulamentului, in ziua respectiva. Extragerile zilnice vor avea loc la ora 13 in fiecare zi pentru desemnarea castigatorilor din ziua anterioara. La fiecare extragere se desemneaza castigatorii premiilor (5 premii zilnice, un premiu mare) si un numar de reserve (5 rezerve pentru fiecare premiu). La tragerea la sorti electronica pentru premiul cel mare participa toti cei care au postat mesaj conform regulamentului, pe intreaga perioada a concursului, si inca nu au castigat niciun premiu in cadrul campaniei.


PARTICIPA LA CONCURS

album CRBL autograf concurs Nescafe concursuri