Acest concurs a expirat în data de 2014-10-11. Vezi concursurile active aici.
Ceresit Aero

Campania "Ceresit Aero" este organizată şi se desfăşoară la nivel național, pe teritoriul Romaniei, pe site-ul,  în perioada 22 09 2014 – 10 10 2014.

Participantii trebuie sa raspunda corect la intrebarea deschisa a concursului printr-un comentariu la articolul concursului (in perioada Campaniei) prin facebook login. Participantii trebuie sa ofere date reale si valide de contact: e-mail si nume/prenume. Participantii au obligatia sa se inscrie in Campanie folosind date de contact valide si complete, astfel incat sa poata fi contactati de catre Organizator in cazul in care vor fi declarati castigatori.

Premiile sunt acordate prin tragere la sorţi, după încheierea Campaniei:

  • Premiile totale ale campaniei constau in 7 pachete formate din: aparat Ceresit Aero alb (editie limitata) + Silan Sensitive, infoliate impreuna. Fiecare castigator va avea dreptul la 1 singur premiu.

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti, printr-un sistem automat. Tragerea la sorți a câştigătorilor va avea loc in 11.10.2014, din toate înscrierile valide în campanie. Se vor extrage 7 castigatori si 10 rezerve.