Acest concurs a expirat în data de 2016-11-19. Vezi concursurile active aici.
Asculta Morning ZU si poti castiga un abonament pentru un an la Zonga si un bax de Coca-Cola Lime de la Cokestream la Zu.

Campania publicitara Recunoaste piesele”  se va desfasura in perioada: 14 octombrie – 18 noiembrie 2016 , la Radio ZU in emisiunea Morning Zu In intervalul orar 07:00 - 10:30.

In perioada 14 octombrie – 18 noiembrie 2016, in fiecare zi de vineri,  in cadrul emisiunii Morning ZU, moderatorii Buzdugan si Morar difuzeaza un mix alcatuit din 3 piese ale unui artist.

Ascultatorii sunt invitati sa trimita in cel mult 10 minute de la anuntarea concursului un SMS la 1815 (tarif normal in retelele Orange, Telekom, Vodafone) in care sa scrie titlurile pieselor recunoscute in mix-ul difuzat de moderatorii Morning ZU. Primul ascultator care ghiceste toate cele 3 nume sau primul care ghiceste cat mai multe corecte in intervalul de timp dat, este desemnat castigator.

In cadrul campaniei publicitare se vor acorda in total 6 premii (cate unul in fiecare vineri).

Fiecare premiu consta intr-un abonament pe un an de zile la Zonga sub forma de voucher + un bax de Coca Cola ( 12 sticle de 500 ml PET Coca-Cola Lime).

Abonamentul Zonga iti permite sa asculti muzica direct de pe internet fără să mai ai nevoie să faci download la melodii sau să le copiezi de pe un dispozitiv pe altul. Asculți muzica direct de pe Internet, iți creezi playlist-uri și salvezi melodii în colecția ta de favorite, iar Zonga iți sincronizează automat toată muzica și preferințele între toate dispozitivele tale (computer sau telefon mobil).

Un ascultator poate castiga o singura data in cadrul acestei campanii publicitare. Daca se constata ca un ascultator declarat anterior castigator a mai fost declarat castigator ulterior, ramane valabil doar primul premiu castigat anterior.