Diverse • Health & Fitness • Trageri la sorti • Invitatii

Concurs: Castiga un abonament full time pe 6 luni la oricare dintre centrele World Class din tara si pachetul de Vitamax 15 capsule!

Adăugat de concursoman în data de 2015.09.17 • 1315 vizualizări

concurs Vitamax

E timpul sa faci miscare!

E timpul sa faci miscare! Toamna aceasta castiga un abonament full time pe 6 luni la oricare dintre centrele World Class din tara si pachetul de Vitamax 15 capsule. Mai mult decat atat, punem la bataie 10 pachete de Vitamax 15 capsule pentru inca 10 participanti norocosi.

Ce trebuie sa faci?

  1. Uploadeza pe pagina de Facebook Vitamax in perioada 14 - 27 septembrie 2015 o poza cu tine (selfie) care sa ilusteze ideea de energie (boost de energie);
  2. Insoteste postarea ta cu poza de concurs de hashtagul #experientenoi;
  3. Fii cu ochii pe pagina de Facebook Vitamax;

Vom desemna prin tragere la sorti toti castigatorii in data de 28.09.2015, prin intermediul random.org. Toate pozele vor putea fi vizualizate pe pagina noastra de Facebook intr-un album dedicat concursului.

Atentie - Poti uploada poze cu tine la sala, alergand in parc, practicand orice hobby, sport, sau activitate care sugereaza ideea de viata activa si energie. Pozele care nu vor indeplini conditia de participare nu vor intra in tragerea la sorti, iar pozele care contravin regulilor de utilizare si conduita pe Facebook vor fi sterse.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS