Acest concurs a expirat în data de 2015-01-30. Vezi concursurile active aici.
Zilele Sanatatii la Carrefour.

Loteria "Zilele Sănătaţii la Carrefour" se desfăşoară pe parcursul a 7 zile calendaristice din data de 22.01.2015 pậnă în data de 29.01.2015 (inclusiv).

În vederea înscrierii la loteria publicitară “Zilele Sănătaţii la Carrefour” participanţii trebuie să acceseze pagina concursului, din data de 22.01.2015 până la data de 29.01.2015, ora 15:00 cel târziu şi să completeze formularul de înscriere cuprinzând câmpurile afişate cu următoarele date: Nume, Prenume, Adresa de Email, Număr de Telefon, Oraş, Data Naşterii şi Sexul. Datele completate trebuie să fie similare cu cele din cartea de identitate a participantului. În urma completării datelor, participantul se va putea înregistra efectiv în concurs prin accesarea butonului "Trimite". 

In cadrul loteriei publicitare “Zilele Sănătaţii la Carrefour” se vor acorda 3 premii constând în:

  • Marele Premiu care constă înt-un abonament la unul din cluburile de fitness WorldClass din Bucureşti, Cluj sau Timişoara. Abonamentul este nominal, pentru o singură persoană şi include accesul timp de 6 luni la un singur club WorldClass ales din lista mai sus menţionată. În cazul în care câştigătorul abonamentului WorldClass nu are domicilul din cartea de identitate în una din cele 3 localitaţi (Bucureşti, Cluj sau Timişoara) poate solicita un alt abonament la un club de fitness din localitatea de domiciliu cu condiţia ca valoarea lui să nu depăşească 1200 RON (fără TVA) iar perioada de valabilitate a abonamentului să nu fie mai mare de 6 luni de la data solicitării lui
  • Premiu Special Bărbaţi care constă în 4 accesorii fitness Adidas după cum urmează: Lateral Speed Resistor, Ab Wheel, Resistance Paraschute şi Speed Resistor.
  • Premiu Special Femei care constă în 3 accesorii fitness TeX (o pereche colanţi sport damă, un tricou sport damă TeX şi o pereche pantofi sport adulţi TeX) si un accesoriu fitness Reebok (Gymball Reebok, 65cm, culoare roz). 

Premiile loteriei vor fi acordate prin tragere la sorţi în data de 30.01.2015, orele 12:00 astfel:

  • Câştigătorul Marelui Premiu care constă înt-un abonament la unul din cluburile de fitness WorldClass din Bucureşti, Cluj sau Timişoara va fi extras dintre toti participanţii care au primit validarea finala a înscrierii în concurs.
  • Câştigătorul Premiului Special Bărbaţi va fi extras dintre toti participanţii care au primit validarea finala a înscrierii în concurs dar care au bifat căsuţa aferenta Bărbat.
  • Câştigătorul Premiului Special Femei va fi extras dintre toti participanţii care au primit validarea finala a înscrierii în concurs dar care au bifat căsuţa aferenta Femeie.