77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
16
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un abonament de 3 luni la World Class!

 admin  2016.02.04    1583

concurs Eva.ro

Stii bine ca sportul te face sa te simti mai bine si sa ai o postura mai buna, te scapa de stres, îti îmbunatateste relatiile cu cei din jur, îti întareste sistemul imunitar. Dar pe langa toate acestea, sportul poate fi si foarte distractiv. Inscrie-te la concurs si profita de acest voucher, alege unul dintre cluburile World Class si traieste o experienta spectaculoasa. Este primul pas catre un stil de viata mai sanatos!  

World Class - lider în industria wellness-ului autohton, ofera servicii de cinci stele pentru iubitorii de sport, în 14 tari din Europa şi Orientul Mijlociu. Centrele World Class ofera acces în salile de Gym, Aerobic, Cycling şi Relaxation Area&SPA, punand la dispozitia membrilor sai cele mai noi şi moderne servicii de pe piata. World Class este locul în care se descopera sanatatea, prin intermediul exercitiilor fizice.

Premiul consta intr-un voucher pentru un abonament 3 luni valabil intr-o locatie World Class la alegere (in afara celor 3 locatii: World Class Le Club, World Class Downtown, World Class Charles de Gaulle).

Participa la concurs in perioada 2 - 29 februarie 2016, raspunde corect la intrebarea "In cate tari este prezent World Class?" si poti castiga un abonament de 3 luni la World Class, intr-o locatie la alegere!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Eva.ro castiga premii concurs World Class