Acest concurs a expirat în data de 2015-07-01. Vezi concursurile active aici.
#Untold places.

Campania se deruleaza in perioada 15 iunie – 30 iunie 2015 (inclusiv).

Pentru a putea participa la Campania „#Untold places”, Participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  1. Sa detina un cont personal in aplicatia Instagram in perioada desfasurarii Campaniei, respectiv 15 iunie- 30 iunie 2015 (inclusiv);
  2. Sa acceseze aplicatia Instagram in perioada desfasurarii Campaniei, 15 iunie - 30 iunie 2015 (inclusiv);
  3. Sa incarce una sau mai multe fotografii sau sa posteze sub forma de text (status) in aplicatia Instagram in perioada 15 iunie - 30 iunie 2015 (inclusiv), folosind in oricare din cazuri, hashtag-urile campaniei: #untoldplaces #tedooro. Tema fotografiilor/ textelor incarcate trebuie să ilustreze povești nespuse ale unor locuri. Unghiuri, perspective neasteptate, întâmplări surprinzătoare, detalii pe care nu le observi în mod normal.
  4. Pentru a putea participa la Campanie, descrierea fotografiei postate pe Instagram sau a textului incarcat in aplicatia Instagram, trebuie sa contina obligatoriu textul, scris sub forma urmatoare, fara spatiu intre caractere: #untoldplaces #tedooro

Fotografiile/textele vor fi selectate iar 20 din cele mai bune vor fi preluate de pe Instagram pe platforma tedoo.ro în data de 2 iulie, când se va anunța și câștigătorul.

Un participant va fi identificat pe toata perioada desfasurarii Campaniei dupa username-ul asociat contului de  Instagram, username pe care l-a utilizat participand la campanie, urmand a intra in tragerea la sorti de la finalul  Campaniei cu o singura sansa.

In cadrul acestei Campanii se va acorda prin tragere la sorti 1 premiu constand intr-un Abonament VIP pentru 4 zile la UNTOLD Festival.

Dupa finalul Campaniei, în data de 2 iulie 2015, cele 20 de fotografii finaliste, selectate si urcate pe tedoo.ro vor fi jurizate in vederea alegerii castigatorului.  La aceasta jurizare vor participa pentru alegere si validare: Diana Apan, Purtator de Cuvant al Capitalei Europene a Tineretului, Stefana Giurgiu- PR Manager Untold Festival, Sergiu Topan – Junior Project Manager Untold Festival, Gabriel Aldea – Blogging Manager.