Acest concurs a expirat în data de 2019-01-12. Vezi concursurile active aici.
Ascult-o pe Madalina Vintila, de la 16:00 la 19:00, fii pe faza cand lanseaza provocarea zilei si castiga pentru 6 luni un abonament FiberLink 1000!

Campania promotionala "ProFM iti testeaza viteza de reactie" este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 05 noiembrie - 11 ianuarie 2019.

Ce trebuie sa faci:

Madalina Vintila lanseaza, in direct la radio, provocarea zilei respective, care testeaza viteza de reactie a ascultatorilor. Din momentul respectiv, ascultatorii au la dispozitie maximum 5 minute pentru a se inscrie in concurs cu SMS la 1872, continand raspunsul la provocarea realizatoarei. Dintre toate SMS-urile inscrise in concurs ce contin raspunsul corect, Madalina va selecta primul SMS inregistrat in sistem in interiorul intervalului de timp mai sus mentionat. Ramane la latitudinea realizatoarei emisiunii daca ascultatorul desemnat castigator va fi sunat si va intra in direct.

Ce poti sa castigi:

  • 45 de premii constand fiecare intr-un abonament la Internet Fiberlink 1000 gratuit timp de 6 luni

Sursa concurs: www.profm.ro

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.