Castiga un WebSite Gratuit!

Adăugat de concursoman în data de 2012.05.18 • 1602 vizualizări

Castiga un WebSite Gratuit!
Ce este un WebSite? Noțiunea site web provine din expresia engleză web site și desemnează o grupă de pagini web multimedia (conținând texte, imagini fixe, animații ș.a.), accesibile în Internet în principiu orișicui, de obicei pe o temă anume, și care sunt conectate între ele prin așa-numite hiperlinkuri. Diversele site-uri web pot fi create de către o organizație, ca şi fzones.com, care are activitate principală: creare website ieftin. De obicei un site web este administrat (creat, întreținut și actualizat) de către un așa-numit webmaster, dar există și alte posibilități:
  • site-ul web se actualizează automat și permanent pe baza unei baze de date;
  • paginile sale se creează în mod dinamic și automat în funcție de acțiunea utilizatorului în cadrul unei aplicații web;
  • site-ul web se creează și e administrat chiar de către utilizatorii săi.
Prin design web se înțelege în general realizarea de situri web, de la momentul conceperii structurii și interfeței grafice și până la finalizarea programării și introducerea propriu-zisă a datelor care alcătuiesc conținutul sitului - imagini, text, fișiere și alte elemente. www.fzones.com este un site cu servicii web design, oferă optimizare website, şi inregistrare in directoare web. Crează siteuri web cu o grafică deosebită ce inspira profesionalism şi atrage vizitatorii. În crearea website-urilor foloseşte platforme CMS în combinaţie cu tehnici moderne de programare pentru a obţine cod curat şi valid. Lucrează cu cel mai mic preţ din România şi cea mai completă ofertă din România, ce înseamna "creare website ieftin", dar şi profesionalism. Şi acum cu ajutorul Fzones.com puteţi câştiga un site gratuit, optimizare SEO si gazduire!
Perioada desfasurare concurs: 15 Mai 2012 - 15 iunie 2012 Incepand cu data de 15 mai 2012 pana in data de 15 Iunie 2012 in cadrul site-ului se va da startul unui concurs, care speram noi ca o sa va ajute. Regulamentul concursului este unul destul de simplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa detineti un blog/site,  cu minimum 10 articole. Nu conteaza cati vizitatori sau ce PageRank aveti. Scrieti un articol sau mai multe, in care sa folositi urmatoarele trei cuvinte cheie: "servicii web design" "creare website ieftin" sau “realizare website "inregistrare directoare web" sau “optimizare website cu link catre prima pagina (http://www.fzones.com) Atentie!!! Nu se accepta articole ce contin cuvinte cu tenta obscena. Completati formularul de mai jos cu numele si adresa dvs. de email plus link-ul catre articol. La finalizarea concursului se vor acorda cinci premii, si anume: Premiul 1: Un WebSite Complet realizat de catre noi. Premiul2: Un WebSite Complet realizat de catre noi. Premiul3: Un WebSite Complet realizat de catre noi WebSite Complet, adica domeniu (.ro, .com, .net, .eu, .info etc.) + gazduire pe un an de zile + SEO (optimizare) + conceperea site-ului Premiul 4: Pachet SEO Complet + Inscriere in 500 Directoare Web Premiul 5: Pachet SEO Complet + Inscriere in 200 Directoare Web DA! Ati citit bine. Vom acorda trei premii constand in trei site-uri Complete de la A la Z si doua Pachete SEO Complete pentru site-urile dvs. Nota! Castigatorii concursului vor fi alesi in urma unei extrageri pe site-ul Random.org. Extragere ce va fi filmata si apoi postata in cadrul acestei pagini. Pentru cei care nu stiu in ce consta acest Pachet SEO Complet va rugam sa accesati urmatorul link: Etape intr-o campanie SEO. Odata ce concursul va fi finalizat vom avea nevoie de datele personale ale castigatorului pentru a putea emite factura fiscala pentru domeniu + gazduirea web pe un an de zile. Atentie!! Factura fiscala va fi pe 0 (zero), costurile sunt suportate de catre noi. Proprietarul domeniului si al pachetului de gazduire pe un an de zile va fi castigatorul premiului 1; 2; 3.  

(P): Câștigă un smartphone Samsung Galaxy S9!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: