Acest concurs a expirat în data de 2015-12-29. Vezi concursurile active aici.
Oriunde ai fi de Revelion, Tatratea Bar vine la tine.

Promoţia "Câștigă setul de revelion Tatratea" începe pe 04 decembrie 2015, ora 10.00 şi se termină în data de 28 decembrie 2015, ora 10.00.

Promoţia este deschisă participării tuturor persoanelor fizice cu vârsta de peste 18 ani, utilizatori Facebook, cu excepţia angajaţilor societăţilor S.C. Way Out S.R.L., precum şi a membrilor familiilor acestora (copii, părinţi, soţ /soţie).

Persoanele cu drept de participare devin participanţi la promoţie în momentul în care în perioada campaniei îndeplinesc cumulat condițiile anunțate la publicarea promoției:

  • petrec noaptea de revelion în România;
  • apasă sau au apăsat "Like" paginii de Facebook Tatratea RO;
  • accesează pagina de concurs și intră în joc creând ecuația perfectă pentru petrecerea de revelion: Tatratea Bar + barman + Tatratea gratuit + elemental său preferat + prieteni;
  • opțional, pot crește șansele la câștig dacă după finalizarea ecuației, apasă "Share" și astfel distribuie concursul pe profilul personal de Facebook;

Premiul promoției va fi câștigat de o singură persoană și constă în setul de revelion, Tatratea Bar + barman + Tatratea gratuit:

  • Tatratea bar – bar mobil (organizatorul se ocupă de transportul acestuia, iar barmanul desemnat îl va utiliza în timpul petrecerii). Acest bar va fi disponibil la petrecerea câștigătorului doar în noaptea de revelion. Barul este proprietatea exclusivă a organizatorului.
  • Barman – doar barmanul oficial Tatratea are voie să folosească barul Tatratea. El va sosi în data de 31.12.2015, după-masă, la eveniment și va pleca la sfârșitul evenimentului (01.01.2016. dimineața), max 8 ore. Costurile de transport sunt suportate de către organizator, iar costurile de cazare de către câștigător.
  • Tatratea gratuit – 2 baxuri de Tatratea  + sucuri pentru creearea cocktailurilor.

În data de 28.12.2015, între orele 10.00-12.00, organizatorul va derula extragerea la sorţi prin care se va alege câștigătorul promoției.  Extragerea se va efectua dintre toți participanții care au completat jocul. Fiecare participant va avea un singur număr de ordin la extragere, indiferent dacă a jucat și a distribuit mesajul pe Facebook de mai multe ori sau doar odată (toți participanții vor avea astfel șanse egale să fie extrași câștigători).