108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un Smart TV la Magic FM!

 admin  2014.11.02  Electronice,Trageri la sorti  1358

concurs Magic FM

Samsung te invita sa castigi un Smart TV la Magic FM.

Te trezeşti cu gândul la “Cai verzi pe pereţi” şi uneori te cuprinde subit dorul de “Acasă”? Inseamna ca esti fan Smiley si ai vrea sa-l vezi si sa canti cu el joi, 6 noiembrie la Hard Rock Cafe.

Daca totusi nu poti sa ajungi la concert, mai ai o sansa sa-ti vezi artistul preferat. Asculta Magic Start, si, la momentul concursului, suna la 021 316 36 36 (tarif normal) si raspunde corect la cele 2 intrebari. Intri astfel in tragerea la sorti de joi 6 noiembrie si poti castiga un Smart TV Samsung. Vei vedea astfel concertul, live, prin aplicatia SeeNow.

Extragerea are loc prin tragere la sorti, joi 6 noiembrie, in programul dintre 07:00 soi 10:00 dimineata.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Magic FM castiga un Smart TVNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.