Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-06-22. Vezi concursurile active aici.
Sunt suporter si ma pregatesc de meci.

Ariston colecționează ritualuri de la suporteri și idei aducătoare de noroc!

Sari de 3 ori într-un picior înainte de fluierul arbitrului? Îți cumperi 215 g de alune prăjite doar pe o parte? Sau poate vezi meciul în tricoul de acum 20 de ani, pe care l-ai purtat când ai câștigat un meci cu echipa liceului? Vrem să știm și să ne bucurăm împreună de meci.

Încarcă o imagine sau un video până pe 21 iunie 2016 în care să arăți pregătirile tale de dinainte de un meci important.

Apoi fie arunci peste umăr o potcoavă pentru a câștiga unul din cei 20 de rucsaci pentru laptop oferiți zilnic prin tragere la sorți.

Fie le arăți prietenilor videoclipul tău și îi rogi să te voteze pentru a câștiga premiul la categoria „Cel mai popular videoclip”: un Televizor Smart LED LG, cu diagonala de 123 cm, rezoluție 4k Ultra HD și conexiune Wi-Fi integrată. Meciurile în gașcă se vor vedea altfel!

Ești original și amuzant? Juriul format din reprezentantii Ariston te premiază tot cu un Televizor Smart LED LG, cu diagonala de 123 cm, rezoluție 4k Ultra HD și conexiune Wi-Fi integrată. Pentru că ideile bune merită răsplătite pe măsură!

Produsele Ariston se află în casele a milioane de familii, și asigură confort în cele mai importante momente din viețile lor. Iar pentru fanii fotbalului, vara aduce momente importante, care se trăiesc la intensitate maximă, ÎMPREUNĂ.

Există trei categorii la care se poate câștiga în cadrul campaniei “Sunt suporter și mă pregătesc de meci”:

  • la categoria „Pregătirile zilei”, premiul este un Rucsac Laptop Case Logic WMBP115K, 15.6″, Black, care va fi acordat în fiecare zi în perioada 31.05.2016 – 19.06.2016. Premiul va fi acordat prin tragere la sorți din toate materialele postate până în ziua fiecărei trageri la sorți.
  • la categoria „Cel mai popular videoclip” premiul este un Televizor Smart LED LG, 123 cm, 49UF6407, 4k Ultra HD, iar câștigător va fi desemnat videoclipul cu cu cele mai multe voturi la data de 20 iunie 2016. Voturile vor fi exprimate pe platforma www.suntsuporter.ro prin intermediul butonului de Like aflat sub fiecare videoclip.
  • la categoria „Premiul juriului” premiul este un Televizor Smart LED LG, 123 cm, 49UF6407, 4k Ultra HD, iar câștigător va fi desemnat videoclipul care întrunește cele mai multe voturi din partea unui juriu format din reprezentanții organizatorilor.