Acest concurs a expirat în data de 2014-11-01. Vezi concursurile active aici.
Razboiul stelelor: Rebelii

Urmărește noul serial „Razboiul stelelor: Rebelii”, la Disney Channel prin Orange TV Go, și poți câștiga un Smart TV Full HD 3D și premii promoționale Star Wars.

Ce trebuie să faci:

  • urmărește „Razboiul stelelor: Rebelii” în fiecare sâmbătă, de la 9:30 (mai puțin în data de 11 octombrie)
  • intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau descarcă aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă din App Store sau Google Play
  • intră în aplicație folosind numele de utilizator și parola contului tău online Orange și ai acces nelimitat la canalul Disney Channel in luna octombrie.

Traficul de date corespunzător accesării canalului Disney Channel va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Premiile oferite de Organizator Participantilor desemnati castigatori ai Promotiei, in urma tragerii la sorti, sunt dupa cum urmeaza:

  • marele premiu constand intr-un Smart TV LED LG 106 cm Full HD 3D si un pachet cu obiecte promotionale Disney
  • zece premii constant in pachete cu obiecte promotionale Disney,  continand: un caiet Star Wars, stickere „glow in the dark”, un ghiozdanas Star Wars si o cana Star Wars

Tragerea la sorti pentru acordarea Premiilor se va realiza in data de 10 noiembrie 2014, la sediul Organizatorului din Bd. Lascar Catargiu, nr. 47-53, sector 1, Bucuresti, si se va face prin metode electronice, fara posibilitatea interventiei umane in algoritmul de selectare a castigatorului, in fata unei comisii formate din trei persoane desemnate de Organizator.