Acest concurs a expirat în data de 2015-07-16. Vezi concursurile active aici.
Fa-ti un selfie cu perechea ta la antrenament si puteti castiga un Slim Pack si un Burn & Gain.

Participă la concursul "Train together, win together", prin care ne propunem să găsim cuplul fit din 2015 care inspiră comunitatea Pro Nutrition.

Concursul se va desfăşura în perioada 01.07.2015 – 15.07.2015.

Dacă vrei ca tu şi partenerul/partenera să fiţi câştigătorii concursului, tot ce trebuie să faceţi este să încărcaţi un selfie / poza cu voi doi la antrenament la sală sau în orice altă locaţie unde faceţi sport şi să vă invitaţi prietenii să vă voteze.

Câştigătorii vor fi premiaţi cu un pachet Slim Pack pentru ea şi un pachet Burn & Gain pentru el.

O persoană poate înscrie în campanie o singură poză. Pentru a putea încărca imagini pe aplicaţia special creată, participanţii trebuie să fie fani ai paginii Facebook Pro Nutrition. Sunt acceptate doar pozele care respectă tema concursului, din care reiese clar că participanţii fac sport împreună şi au îmbrăcăminte potrivită pentru antrenamentul respectiv.

Imaginile vor fi promovate de către participanţi.  O persoană poate vota o singură dată o imagine, dar poate vota mai multe imagini înscrise în concurs.

Desemnarea câştigătorului se va face în funcţie de popularitatea imaginilor încărcate în aplicaţia special creată pentru concurs.  Popularitatea unei fotografii va fi desemnată în funcţie de numărul de voturi obţinute.  Voturile se vor înregistra până în data de 15.07.2015 23:59

Cuplul câştigător va primi un Slim Pack pentru ea şi un Burn & Gain pentru el.

Poza cu cele mai multe voturi va fi aleasă câştigătoare. Desemnarea câştigătorului se va face în data de 16.07.2015.