Acest concurs a expirat în data de 2018-06-08. Vezi concursurile active aici.
Vodafone te sarbatoreste. Un Samsung Galaxy S9 pe zi! Intra in aplicatia My Vodafone si afla premiul tau zilnic!

Campania se desfășoară în perioada 20 aprilie - 07 iunie 2018.

La campanie poate participa orice persoană fizică sau juridică, abonat Vodafone sau utilizator Cartela Vodafone, sau persoane care utilizează serviciile de telefonie mobilă ale altui operator, care îndeplinește condițiile specificate în regulament.

Pentru înscrierea în Campanie trebuie să:

  • descarci aplicația My Vodafone sau te asiguri că ai făcut ultimul update al aplicației (în cazul în care o ai deja instalată)
  • creezi un cont My Vodafone sau te autentifici cu contul tău existent, în cazul în care folosești deja aplicația
  • accesezi pagina campaniei “Vodafone te sărbătorește” din pagina principală a aplicației sau din banner-ul “Oferte pentru tine/Promoții”
  • apeși butonul “Vezi ce ai câștigat” care îți oferă un premiu zilnic și o șansă în plus la extragerea pentru Marele Premiu

Sistemele de operare compatibile pentru aplicația My Vodafone: Android 4.4 sau mai recent și iOS 8 sau mai recent
Marele Premiu Zilnic constă într-un telefon Samsung Galaxy S9 și abonament Super RED 30 fără telefon gratuit timp de un an. Abonamentul Super RED 30 fără telefon include toate cele 5 categorii de Vodafone Pass (Social&Chat, Video, Music, Maps, Email), 30 GB (din care 8.4 GB valabili în Roaming, în SEE), NELIMITAT minute și SMS-uri naționale și 600 minute internaționale.

Beneficiul “abonament Super RED 30 fără telefon, gratuit un an”, parte a Marelui Premiu Zilnic, poate fi primit în următoarele condiții:

  • dacă ești client Vodafone pe abonament: cu modificarea abonamentului , fără a implica o prelungire de contract
  • dacă ești utilizator Cartela Vodafone: la trecerea numărului de Cartelă pe abonament
  • dacă nu ești client Vodafone: la portarea numărului pe abonament Vodafone
  • dacă ești utilizator pe un cont asociat unei persoane juridice: acest beneficiu nu este disponibil

În cazul în care vei câștiga Marele Premiu Zilnic și nu ești client Vodafone, poți intra în posesia premiului dacă alegi să îți portezi numărul în rețeaua Vodafone, pe abonamentul oferit gratuit (Super RED 30 fără telefon).

Numărul maxim de runde de câștig într-o săptămâna este de 7.

În funcție de premiu, acesta va putea fi accesat pe loc din aplicație (ex. bonusurile de date) sau va fi trimis către o adresă de livrare indicată de către tine în pagină de câștig a premiului (ex. telefoane). Mai multe detalii găsești în regulamentul campaniei.

Poți consulta lista de premii pe care le-ai câștigat și a celor care mai sunt disponibile accesând link-ul “Vezi premiile” din pagina principală a campaniei, aflată în aplicația My Vodafone.

Bonusurile de date câștigate pot fi activate doar din pagina campaniei, în momentul câștigării sau, ulterior, din pagina ”Vezi premiile”. Bonusurile pot fi activate în termen de 30 de zile din momentul câștigării. Bonusurile se pot consuma cu o ofertă pentru Cartela Vodafone activă, respectiv pe un abonament Vodafone activ.

1 din 5 (1 Voturi)