98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un Samsung Galaxy Alpha pe saptamana sau marele premiu, un dans pe scena in finala Danseaza printre Stele!

 admin  2014.10.08  Telefoane,Concursuri cu votare  1797

concurs a1

Descarcă gratuit aplicația Românii Dansează și participă la concursul de dans. Alege melodia favorită de pe danseazaprintrestele.a1.ro, filmează-te dansând și uploadează filmulețul în aplicație. Apoi invită-ți prietenii să te voteze. Poți câștiga un Samsung Galaxy Alpha pe săptămână sau marele premiu - un dans pe scenă în finala Dansează printre Stele!

Ce trebuie sa faci:

  • Pasul 1: Descarcati aplicatia Romanii Danseaza din AppStore, Google Play sau Windows Store.
  • Pasul 2: Simtiti ritmul: Filmati-va cand dansati, pe una dintre melodiile alaturate! Va puteti filma folosindu-va de aplicatie sau va puteti filma individual, insa in acest caz va trebui sa editati filmuletul astfel incat acesta sa se incadreze intr-un minut.
  • Pasul 3: Publicati: Incarcati melodia in cadrul aplicatiei Romanii danseaza.

Nota! Este obligatoriu ca dansul dumneavoastra sa se desfasoare pe una dintre melodiile din playlist-ul alaturat!

Castigatorul saptamanal va fi desemnat pe baza voturilor primite in aplicatie. Castigatorul marelui premiu va fi cel care acumuleaza cel mai mare numar de voturi!

Premiile:

  • Premiul saptamanal: un telefon Samsung GALAXY Alpha
  • Marele Premiu: aparitia in emisiunea Danseaza Printre Stele

PARTICIPA LA CONCURS

Românii Dansează Danseaza printre Stele concursuri cu premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.