105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.354.10
miliarde de lei,
adica

1.354.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un Samsung Galaxy A5!

 admin  26.01.2016  Telefoane,Trageri la sorti  3974

concurs Samsung

Pentru noi, progresul este suma tuturor schimbărilor în bine care au loc în jurul nostru. Cu ajutorul vostru, vrem să le ajutăm să crească pe cele care au cel mai mare impact pozitiv asupra comunității și generației noastre.

Înscrie un proiect care îți place sau unul care îți aparține și împreună le vom face cunoscute la nivel național, iar tu ai șansa să câștigi un Samsung Galaxy A5!

Proiectele înscrise de tine vor beneficia de expunere națională care să le ajute să se dezvolte mai repede și mai eficient pentru binele tuturor. Dacă ai înscris cel puțin un proiect, poți câștiga prin tragere la sorți un premiu care să te țină la curent cu toate inițiativele de impact ale generației tale:

Cum se va întâmpla?

  1. Propui un proiect existent care are impact pozitiv asupra comunității;
  2. Începând cu 17 februarie 2016, intri și votezi proiectul favorit;
  3. Când se anunță proiectele finaliste, vom anunța și câștigătorul unui Samsung Galaxy A5 dintre utilizatorii care le-au propus!

Împreună găsim și promovăm noi proiecte care fac diferența!

Cunoști un prieten care are un astfel de proiect? Ai văzut un share pe Facebook despre o inițiativă care merită promovată? Ești chiar tu un tânăr antreprenor cu o astfel de idee pusă în practică? Atunci scrie-ne câteva cuvinte despre acest proiect și hai să-i dăm o voce mai puternică!

Fiecare propunere va fi moderată de echipa noastră și apoi va fi postată pe site. La finalul fazei de înscriere a proiectelor, cele mai bune vor fi selectate de un juriu format din publisheri și endorseri, iar acestea vor putea fi votate de voi începând cu 17 februarie 2016, pentru a desemna cele mai bune 10 proiecte.

Cele mai bune 10 proiecte vor fi promovate la nivel național cu ajutorul partenerilor noștri!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Samsung castiga premii Samsung Galaxy A5 castiga smartphone


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail