Acest concurs a expirat în data de 2014-10-30. Vezi concursurile active aici.
AXN si Kiss FM Politisti fara frontiere.

Campania Promoţională "AXN si Kiss FM Politisti fara frontiere" are loc pe o perioada de patru săptămâni, în intervalul 29 septembrie 2014 – 28 octombrie 2014. Promoţia se va desfăşura pe întreg teritoriul României.

În vederea participării la Promoţie, Participanţii trebuie să acceseze site-ul Campaniei Promoţionale şi să parcurgă etapele stabilite prin prezenta secţiune. Pe site-ul Campaniei Promoţionale, Organizatorul va publica săptămânal, câte trei întrebări cu cu trei variante de raspuns, dintre care numai una corecta referitoare la Producția TV Hannibal. Fiecare Participant trebuie sa aleagă una dintre cele trei întrebări publicate si sa răspundă corect si astfel se califică automat pentru tragerea la sorți care va fi desfășurată săptămânal și în urma căreia vor fi desemnați câștigătorii Premiilor Săptămânale. La finalul concursului se va desemna prin  tragere la sorţi câștigătorul Premiului cel Mare, dintre toţi participanții cu răspunsuri corecte înscrişi în cele 4 săptămâni de concurs. Întrebările referitoare vor fi disponibile Participanților de la sfârșitul difuzarii Producției TV Hannibal și până la finalul fiecărei săptămâni de concurs în fiecare zi de duminică până la ora 00.00. Mecanismul se va relua în fiecare săptămână din durata Promoției.

Premiile:
La începutul fiecărei săptămâni din durata de desfăşurare a Promoţiei, respectiv în fiecare luni până la ora 19.00, vor fi desemnați prin tragere la sorţi câştigătorii pentru fiecare dintre Premiile Săptămânale oferite de AXN. Premiile atribuite săptămânal în cadrul prezentei Campanii Promoționale constau în următoarele:

  • câte o boxa portabila Sony
  • câte un walkman portabil Sony
  • câte un Smartphone Xperia SP Sony

Premiul cel Mare atribuit la finalul concursului în cadrul prezentei Campaniei Promoționale  constă în următoarele:

  • un Playstation 4