Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-12-19. Vezi concursurile active aici.
Voteaza Superlativele anului 2014

Concursul se desfasoara in perioada 1 - 18 decembrie 2014.

Intra pe GSP in perioada 1 - 18 decembrie 2014 si acceseaza zona dedicata concursului “Voteaza superlativele anului 2014”. Alege superlativele pentru fiecare dintre cele 4 sectiuni de vot: 

  1. Cel mai bun fotbalistul roman
  2. Cel mai bun fotbalist strain din Liga 1
  3. Cel mai bun antrenor roman
  4. Cel mai bun sportiv roman

Completeaza formularul de concurs cu datele personale: nume, prenume, adesa de e-mail, localitate, adresa, virsta, telefon, bifeaza casuta de confirmare a votului apoi intregistreaza votul. Ai voie sa votezi o singura data pe zi. Vor intra in concurs toate voturile care vor avea formularul cu datele personale inregistrate corect si complet.  Se considera un vot complet votul exprimat la o singura accesare pentru toate cele 4 categorii de Superlative si care are inregistrate datele personale ale concurentului.

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti, folosind functia random din excel. La tragerea la sorti intra toti participantii care s-au inregistrat in concurs pe gsp.ro in perioada 1 - 18 decembrie 2014 si care si-au exprimat cel putin un vot complet pe parcursul concursului.  Daca un concurent inregistreaza in fiecare zi un vot complet pe parcursul celor 18 zile de concurs, el va intra la tragerea la sorti din data de 19 decembrie 2014 cu 18 sanse de cistig.

Lista cistigatorilor va fi publicata pe data de 22 decembrie 2014.

Premii:

  • 1 x PHABLET
  • 1 x Bicicleta DHS ADVENTURE
  • 5 x Ceas Casio           
  • 10 x Rucsac Gazeta + Minge adidas
  • 100 x Abonament o luna la Gazeta Digitala (Abonamentele pentru Gazeta Digitala sunt valabile o luna de zile incepind cu data de 1 ianuarie 2015)