Acest concurs a expirat în data de 2014-10-20. Vezi concursurile active aici.
Mereu mai mult!

Campania Pall Mall “Mereu mai mult” va incepe la data de 8 Septembrie 2014 (ora 00:00:00) si se va incheia la data de 19 Octombrie 2014 (ora 23:59:59), inclusiv. 

Produsele participante la campania Pall Mall “Mereu mai mult” sunt pachetele de tigarete:

  • PALL MALL KING SIZE BLACK
  • PALL MALL KING SIZE BLUE
  • PALL MALL EXTRA CUT (variantele BLACK, BLUE, WHITE) 

care prezinta banda de desigilare rosie pe care este tiparit www.mereumaimult.ro. Fiecare pachet participant la aceasta Campanie contine un talon pe care este tiparit un cod unic format din 8 caractere alfanumerice.

Campania Pall Mall “Mereu mai mult” se desfasoara prin intermediul website-ului mereumaimult.ro (disponibil si in varianta pentru telefon mobil) sau prin SMS, la numarul 1833, numar cu tarif normal, valabil in retelele Vodafone, Orange, Cosmote.

In perioada desfasurarii Campaniei, persoanele adulte fumatoare pot trimite coduri in scopul participarii la aceasta campanie prin doua modalitati:

  • A. Prin SMS – codul unic format din 8 caractere alfanumerice (fara niciun spatiu sau semn suplimentar intre caractere) trebuie trimis la numarul 1833 (numar cu tarif normal valabil in retelele Vodafone, Orange, Cosmote);
  • B. Prin intermediul website-ului www.mereumaimult.ro - pentru a accesa si a participa la aceasta campanie prin intermediul acestui website, consumatorii trebuie sa isi creeze cont. O persoana adulta si fumatoare isi poate crea cont prin completarea urmatoarelor informatii: numar de telefon mobil, parola, data nasterii, adresa e-mail si un cod valid.

Premiile oferite in cadrul acestei Campanii sunt:

  • A. Marele premiu – un MINI Cooper Countryman. Marele premiu se acorda prin tragere la sorti, la sfarsitul Campaniei. Pentru a acumula o sansa in tragerea la sorti pentru acest premiu, participantii trebuie sa introduca minim un cod valid, indiferent de metoda de inscriere (website desktop sau mobil sau SMS).
  • B. Premii saptamanale, acordate prin trageri la sorti saptamanale. Pe website-ul mereumaimult.ro sunt prezentate 10 premii: espressor Saeco, set valize Samsonite, televizor Smart SAMSUNG, canapea IKEA, tableta SAMSUNG Galaxy Tab 3, aparat foto Canon, sistem Home Cinema SONY, ceas Swiss Military, telefon Samsung S4 si bicicleta Electra Cruiser. Pentru fiecare cod valid introdus, participantii pot alege unul din cele 10 premii prezentate pe website, fiecare alegere reprezentand o sansa in tragerea la sorti pentru premiul respectiv. In fiecare saptamana, va fi desemnat prin tragere la sorţi, cate un castigator pentru fiecare din cele 10 premii.
  • C. Premii instant – constand in brichete si pachete de tigarete Pall Mall ce vor fi acordate conform unui algoritm probabilistic care va stabili daca un cod valid, inregistrat in campanie este castigator sau nu al unui premiu instant. Algoritmul este integrat intr-un software care proceseaza fiecare cod valid primit in timp real (in momentul in care codul validat intra in sistem).

Pe toata durata campaniei un participant poate castiga maxim: marele premiu, cate un premiu saptamanal din fiecare, 2 brichete si 2 pachete de tigarete Pall Mall.