Acest concurs a expirat în data de 2014-12-29. Vezi concursurile active aici.
LG G2 Mini - Marele ”mini”

Concursul se desfasoara in perioada 28 noiembrie - 28 decembrie 2014.

Pentru ca inscrierea sa fie validata este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Participantul trebuie sa aiba drept de participare; 
  • Participantul se inscrie in Concurs prin completarea formularului aflat in sectiunea auto.ro/concurs si instalarea aplicatiei de mobil Auto.ro din oricare dintre cele doua magazine online puse la dispozitie de catre sistemul de operare detinut: 
    • pentru utilzatorii de smartphone cu sistem Android
    • pentru utilizatorii de smartphone cu sistem iOS
  • Pentru toti participantii la concurs este necesara completarea formularului de concurs si a modulului Masina Mea din aplicatia Auto.ro. O inscriere este considerata valida si va fi aprobata pentru includerea in tragerea la sorti daca datele furnizate sunt completate corect si cel ce s-a inscris in Concurs va avea la data extragerii instalata ultima versiune a aplicatiei instalata/ modulul Masina mea completat (versiunea 7.0 pentru utilizatorii cu sistem Android si 7.0 pentru cei cu sistem iOS).

Participantul are obligatia sa se inscrie in Concurs folosind date de contact valide si complete, astfel incat sa poata fi contactat de catre Organizator in cazul in care va iesi castigator.

Premiul oferit de Auto.ro este:

  • un telefon mobil LG G2 Mini, in valoare de 289,01 € (TVA Inclus).

Castigatorul concursului va fi desemnat aleatoriu, prin tragere la sorti, dar numai daca aceasta a fost validata. 
Castigatorul va fi desemnat in termen de 5 zile lucratoare de la incheierea Concursului si va fi anuntat pe site-ul auto.ro si pe pagina de Facebook Auto.ro.