Acest concurs a expirat în data de 2015-07-18. Vezi concursurile active aici.
Bronzeaza-te cu ZU pe tine, ca sa fie bine​.

Campania publicitara “​Bronzeaza-te cu ZU pe tine, ca sa fie bine​” ​se va desfasura in perioada 30 iunie - 17 iulie 2015​.

Ascultatorii Radio ZU sunt invitati sa incarce pe site-ul Radio ZU in sectiunea dedicata concursului poze in care cuvantul ZU sa se evidentieze pe pielea lor in timp ce se bronzeaza. In fiecare dimineata Juriul Morning ZU va delibera si va alege poza zilei.

Persoana care a incarcat aceasta poza primeste un voucher de cumparaturi oferit de Co-Organizator pe care il poate folosi in farmaciile Sensiblu, in valoare de 200 ron si calitatea de finalist in cadrul acestui concurs, primind si un numar de ordine, de la 1 la 10, numarul unu corespunzand primei zile de concurs, numarul 2 celei de-a doua zile, pentru fiecare zi de concurs crescand numarul de ordine cu cate o unitate pana la 10.

La finalul campaniei, dupa desemenarea ultimului finalist, organizatorii Morning ZU vor lua un ascultator in direct care va alege o cifra de la 1 la numarul total de finalisti (10). Cifra aleasa corespunde castigatorului premiului mare, respectiv un Go Pro Silver Hero 4 oferit de Organizator.

Persoana desemnata in direct la Radio ZU ca fiind castigatore va fi contactata din nou, off-air, de catre Organizator in aceeasi zi, pentru a stabili detaliile de intrare in posesia Premiului castigat.

Valoarea totala a premiilor consta in 10 vouchere a 200 ron ce vor fi oferite de catre Co-Organizator si un Go Pro Silver Hero 4 oferit in valoare de 2.000 lei.

Castigatorul este sunat de catre un reprezentant al Organizatorului intr-un termen de 5 zile lucratoare de la data la care a fost declarat castigator, cu aceasta ocazie fiind confirmate detaliile premierii (modalitatea transmiterii premiului etc.) Ulterior, Organizatorul se va ocupa de livrarea premiilor catre castigatori in termen de 30 de zile lucratoare.