108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un Gift Card de 400 de lei!

 admin  2014.07.18  Vouchere,Concursuri cu jurizare  1082

concurs Casa si Gradina

Participa la concursul oferit de BRD si poti castiga un Gift Card de 400 de lei.

Ti-ai luat un credit pentru a te muta in casa noua, iar spatiul pus la dispozitie este exact ceea ce iti doreai pentru timpul liber petrecut in familie? Creativitatea si imaginatia iti pot aduce un gift card de la BRD daca ne povestesti cum ti-ai transforma balconul intr-o oaza de relaxare.

Ce trebuie sa faci?

Acceseaza formularul din sectiunea dedicata Campaniei „Vesti bune din imobiliare”, apoi completeaza-l si raspunde in campul “Comentariu” la intrebarea “Cum iti transformi balconul intr-o oaza de relaxare?”. Raspunsurile vor fi evaluate inainte de publicare pe site, iar proiectul castigator va fi ales de catre doi reprezentanti ai co-organizatorului, anume un membru al departamentului online si un membru al redactiei revistei.

Intra in concurs pana la data de 5 august si proiectul castigator va fi  premiat cu un Gift Card de 400 de lei si va aparea publicat in revista Casa si Gradina.

Concurentii trebuie sa prezinte cea mai neconventionala idee. Cea mai originala va castiga. Criteriile in baza carora raspunsurile participantilor sunt evaluate si declarate castigatoare sunt criterii subiective, fiind apreciate raspunsurile inovatoare, creative si amuzante.


PARTICIPA LA CONCURS

Gift Card Casa si Gradina concurs BRDNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.