Acest concurs a expirat în data de 2014-08-06. Vezi concursurile active aici.
Castiga un Gift Card de 400 de lei!

Participa la concursul oferit de BRD si poti castiga un Gift Card de 400 de lei.

Ti-ai luat un credit pentru a te muta in casa noua, iar spatiul pus la dispozitie este exact ceea ce iti doreai pentru timpul liber petrecut in familie? Creativitatea si imaginatia iti pot aduce un gift card de la BRD daca ne povestesti cum ti-ai transforma balconul intr-o oaza de relaxare.

Ce trebuie sa faci?

Acceseaza formularul din sectiunea dedicata Campaniei „Vesti bune din imobiliare”, apoi completeaza-l si raspunde in campul “Comentariu” la intrebarea “Cum iti transformi balconul intr-o oaza de relaxare?”. Raspunsurile vor fi evaluate inainte de publicare pe site, iar proiectul castigator va fi ales de catre doi reprezentanti ai co-organizatorului, anume un membru al departamentului online si un membru al redactiei revistei.

Intra in concurs pana la data de 5 august si proiectul castigator va fi  premiat cu un Gift Card de 400 de lei si va aparea publicat in revista Casa si Gradina.

Concurentii trebuie sa prezinte cea mai neconventionala idee. Cea mai originala va castiga. Criteriile in baza carora raspunsurile participantilor sunt evaluate si declarate castigatoare sunt criterii subiective, fiind apreciate raspunsurile inovatoare, creative si amuzante.