105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.354.10
miliarde de lei,
adica

1.354.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
79
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un City Break la Paris pentru 2 persoane, 5 vouchere de cumparaturi in valoare de 500 Euro fiecare sau unul dintre cele 400 de produse Remington din gama Beauty si Pro Luxe!

 admin  16.10.2016  Beauty,Vacante,Vouchere,Trageri la sorti  7602

concurs Remington

Campania "Remington te coafeaza cu premii!" se desfasoara in perioada 10 octombrie 2016 - 10 ianuarie 2016.

Marcile si ambalajele participante la campanie sunt reprezentate de toate produsele de coafat Remington, comercializate in Romania.

Pentru a participa la campanie, consumatorii interesati trebuie sa achizitioneze in perioada campaniei cel putin un produs participant, sa acceseze website-ul campaniei si sa completeze formularul electronic de inscriere in campanie. Un participant se poate inscrie o singura data in prezenta campanie, chiar daca acesta achizitioneaza mai multe produse participante pe un document fiscal sau pe documente fiscale diferite.

Pentru a fi validati si a intra in posesia premiilor in caz de castig, participantii sunt obligati sa prezinte in original si nederiorat documentul fiscal in baza caruia s-au inscris in campanie.

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

Premiile acordate in cadrul campaniei vor fi acordate prin trageri la sorti. La tragerile la sorti pentru premiile acordate in cadrul campaniei participa toate inscrierile valide inregistrate in intervalul de extragere aferent perioadei din care se face extragerea.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Remington castiga premii concursremington.ro castiga city break city break Paris produse Remington


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail