Acest concurs a expirat în data de 2017-05-03. Vezi concursurile active aici.
Esti gata sa pornesti in cursa pentru CEVA? Ai o ora la dispozitie sa vii in restaurant sa-ti ridici meniul, daca primesti SMS-ul castigator. Inscrie-te aici!

Campania “KFC – CEVA la 5 lei” este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 04.04.2017 ora 13.00.00 – 01.05.2017 ora 23.59.59 inclusiv (ora Romaniei). 

Pentru a participa la concurs, participantul trebuie sa acceseze pagina campaniei in perioada 4.04.2017 ora 13.00.00 – 01.05.2017 ora 23.59.59 inclusiv (ora Romaniei) si sa completeze formularul de inscriere cu urmatoarele date: nume, prenume, numar de telefon mobil si sa bifeze ca este de acord cu regulamentul campaniei.

Un participant poate accesa de mai multe ori kfc.ro/ceva si se poate inscrie de mai multe ori, insa poate castiga maximum un premiu prin momente norocoase si un premiu prin tragere la sorti.

Premiile campaniei, constand in 1.400 de oferte CEVA de la KFC la 5 lei (Oferta contine Crispy Sandwich sau Booster sau Hot Booster + o portie mica de cartofi prajiti sau 3 Hot Wings + o portie mica de cartofi prajiti sau Copan Kentucky + o portie mica de cartofi prajiti) care vor fi oferite in mod gratuit prin momente norocoase.

Pentru fiecare premiu se va desemna inaintea inceperii campaniei in mod aleator cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minut, secunda). Momentele castigatoare vor fi extrase in cadrul unei trageri la sorti inainte de data inceperii campaniei, din intervalul corespunzator perioadei campaniei intre orele 9 AM – 9 PM. Momentele castigatoare vor fi consemnate intr-un document scris si autentificat de catre un notar public, ce nu va fi facut public.

Va fi desemnat castigator participantul care a transmis primul in campanie o inscriere valida dupa un moment castigator, indiferent de intervalul de timp concret dintre momentul castigator si momentul inscrierii in campanie. (Exemplu: Sa presupunem ca pentru ziua Z momentul castigator este ora hh:mm:ss. Va castiga Participantul care a transmis primul dupa momentul hh:mm:ss o inscriere valida)

In cazul unui castig oferit prin momente norocoase participantul va primi un SMS pe numarul de mobil incris in formularul de participare prin care este instiintat ca are o ora la dispozitie sa mearga in oricare din restaurantele KFC de pe teritoriul Romaniei pentru a beneficia in mod gratuit de oferta CEVA de la KFC la 5 lei (Oferta contine Crispy Sandwich sau 4 Booster sau Hot Booster + o portie mica de cartofi prajiti sau 3 Hot Wings + o portie mica de cartofi prajiti sau Copan Kentucky + o portie mica de cartofi prajiti). In SMS-ul castigator Participantul va putea accesa un link care ii va permite vizualizarea cronometrului, timpul ramas pana la expirarea timpului si a premiului oferit prin momente norocoase. Vizualizarea link-ului primit prin SMS necesita conexiune la internet pe telefonul mobil/date mobile.

Castigatorul premiului cel mare ce consta intr-un ceas Apple Watch 2, 38mm, Concrete Sport Band va fi desemnat prin tragere la sorti electronica ce va avea loc la in prezenta unui notar public. In data de 4 mai 2017 se vor trage la sorti un premiu si 5 rezerve. Vor intra in tragere la sorti toate inscrierile valide din perioada 4.04.2017 ora 13.00.00 – 01.05.2017 ora 23.59.59 inclusiv (ora Romaniei).

In cadrul campaniei un participant poate castiga 1 singur premiu oferit prin momente norocoase, constand intr-o oferta CEVA de la KFC la 5 lei (Oferta contine Crispy Sandwich sau Booster sau Hot Booster + o portie mica de cartofi prajiti sau 3 Hot Wings + o portie mica de cartofi prajiti sau Copan Kentucky + o portie mica de cartofi prajiti) oferita in mod gratuit si/sau (1) un singur premiu constand intr-un ceas Apple Watch 2, oferit prin tragere la sorti.

Pentru premiile oferite prin momente norocoase castigatorii vor primi 1 (un) SMS prin care sunt anuntati ca au timp o ora sa mearga intr-unul dintre restaurantele KFC sa isi primeasca gratuit oferta CEVA de la KFC la 5 lei (Oferta contine Crispy Sandwich sau Booster sau Hot Booster + o portie mica de cartofi prajiti sau 3 Hot Wings + o portie mica de cartofi prajiti sau Copan Kentucky + o portie mica de cartofi prajiti). In momentul revendicarii ofertei Participantii trebuie sa transmita reprezentantilor KFC numarul de telefon cu care s-au inscris in campanie pentru a verifica validitatea inscrierii si daca se incadreaza in ora de cand au primit SMS-ul.

Premiul cel mare, oferit prin tragere la sorti, va fi expediat prin curier privat in termen de 30 de zile de la validarea castigatorului si se va acorda prin semnarea unui proces verbal de predare-primire.