108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un Card Cadou eMAG in valoare de 600 de lei!

 admin  2018.06.09  Vouchere,Trageri la sorti  493

concurs Undelucram.ro

Evalueaza o companie, evalueaza un interviu de angajare sau adauga un salariu si castiga un Card Cadou eMAG in valoare de 600 de lei!

Contributia ta trebuie rasplatita! Pana pe 30 iunie, pe Undelucram.ro desfasuram cel mai mare concurs de pana acum care recompenseaza opiniile utilizatorilor cu 8 Carduri Cadou eMAG.

Prin urmare, in perioada 27 februarie - 29 iunie extragem lunar 2 castigatori care vor primi, fiecare, unul dintre cele opt carduri puse la bataie.

Extragem castigatori in fiecare luna!

Cum ma inscriu la concurs:

  1. Selecteaza tipul contributiei pe care vrei sa o adaugi - De exemplu, daca vrei sa ne spui ce parere ai despre o companie la care ai lucrat sau la care lucrezi in prezent, selecteaza: Vreau sa evaluez o companie la care am lucrat.
  2. Completeaza formularul care apare imediat dupa selectie si apasa butonul

Evalueaza o companie sau un interviu de angajare sau adauga un salariu.

Cum sa iti cresti sansele de castig

  • Adauga cel putin o contributie - Cu cat mai multe contributii, cu atat mai multe sanse de castig. De exemplu, daca evaluezi o companie la care ai lucrat, adaugi un salariu si evaluezi un interviu de angajare ai 3 intrari in concurs, ceea ce inseamna de trei ori mai multe sanse de castig!
  • Asigura-te ca ai completat toate campurile din formular - In cazul in care formularul nu este completat in intregime, inscrierea nu este valabila.
  • Foloseste un limbaj adecvat - Moderam fiecare contributie pe care o primim. Prin urmare, limbajul licentios sau contributiile care se repeta nu vor fi aprobate.

Poti castiga un “Card Cadou eMAG“ in valoare de 600 lei.  

Durata campaniei este 27 februarie - 29 iunie 2018. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Undelucram.ro castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.