41
concursuri
active
Premii
in valoare de

452.04
miliarde de lei,
adica

452.044.000,00
RON
11057
concursuri
expirate
42
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un card cadou eMAG in valoare de 2.000 lei!

 admin  2017.08.07  Vouchere,Trageri la sorti  1059

avon.ro%20

concurs eMAG

eMAG continuă concursurile pentru toţi abonaţii la newsletter, iar marţi, 15 august 2017, va oferi ca premiu 2.000 lei Card Cadou eMAG, prin tragere la sorţi. Dacă deja te-ai înscris pentru premiile anterioare participi automat şi la extragerea aceasta!

Cum te poţi înscrie? Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter-ul eMAG până la data de 14 august (inclusiv) şi să ţii minte numărul tău de participare.

Eşti deja abonat? Chiar dacă eşti deja abonat, înscrie-te în această pagină şi vei primi număr de participare pentru concurs.

Nu mai ştii numărul tău de participare? Adaugă din nou emailul şi numele tău şi apasă „mă înscriu”. Vei putea vedea din nou numărul tău de participare.

Atenţie: doar abonaţii care se înscriu şi au număr de participare intră în concurs. Este posibil ca numărul tău de participare să fie valabil şi pentru alte extrageri, deci ai grijă de el!

Numele câştigătorului va fi publicat marţi, pe data de 15 august 2017, în cadrul newsletter-ului eMAG sau pe blogul eMAG.

Organizatorul campaniei este S.C. DANTE INTERNATIONAL S.A. Campania nu este sponsorizată, asociată, administrată şi nu are nicio legătura cu site-ul Concursoman. Regulamentul oficial al campaniei este disponibil aici.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs eMAG castiga premii voucher eMAG Card Cadou eMAG

Nu rata nici un CONCURS!
ABONEAZĂ-MĂ