108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un Breville Panini Maker, un vas ceramica, un set de 5 cutite inox si seturi de condimente!

 admin  2015.05.24  Diverse,Trageri la sorti,Alimente,Electrocasnice  1282

concurs Gustos

Concursul se desfasoara in perioada 18 mai - 18 iunie 2015.

Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa inscrie o reteta cu carne in aplicatia facebook, care se va incarca in galeria aplicatiei Concurs si in acelasi timp in contul de utilizator al site-ului www.gustos.ro. Pentru a fi luate in considerare, retetele trebuie sa fie inscrise pana cel tarziu pe 10 iunie 2015, ora 23.59. Orice reteta inscrisa dupa acest termen nu va participa la extragerea premiului.

Un participant poate inscrie oricate retete atat timp cat aceasta respecta tema concursului.

Fiecare reteta este supusa votului public, ce reprezinta 50% din scorul final. Votarea de catre public se realizeaza prin acordarea de lik-uri retetelor inscrise in aplicatia de concurs. Perioada de votare este 11 - 17 iunie 2015.

Premiile Concursului sunt:

  • Premiul 1: Panini Maker Breville
  • Premiul 2: Vas ceramica cu capac + set condimente
  • Premiul 3: Set de 5 cutite inox cu suport + set condimente

Castigatorii vor fi anuntati pe 18 iunie 2015, urmand sa primeasca Premiul in maxim 30 de zile din momentul anuntarii castigatorului.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Gustos Breville Panini Maker vas ceramica set de 5 cutiteNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.