Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2015-05-26. Vezi concursurile active aici.
Sarbatorim impreună 10.000.000 comenzi!

Astăzi, sărbătorim alături de tine, alături de clienţii eMAG, o cifră care reprezintă, de fapt, dedicarea, pasiunea şi dorinţa noastră de a fi mai buni, de la o zi la alta.

Şi cum ar fi un astfle de număr „rotund” mai fain pus în evidenţă decât cu campania Sărbătorim împreună 10.000.000 comenzi! Câştigă un BMW Z4”!

Pentru a te înscrie în această campanie, al cărei premiu este un autoturism BMW Z4, trebuie să plasezi cel puţin o comandă pe eMAG, în perioada 19 – 25 mai 2015. Iată detalii despre cum procedezi:

Pentru fiecare comandă înregistrată şi facturată în perioada menţionată, primeşti în mod automat o şansă de participare la tragerea la sorţi, sub formă de Cod, indiferent de valoarea comenzii plasate;

În plus, pentru fiecare 100 lei (o sută lei) cheltuită în cadrul comenzii, inclusiv TVA, mai primeşti o şansă la tragerea la sorţi, respectiv un Cod, pe lângă cea primită la plasarea comenzii;

Dacă plasezi mai multe comenzi în această perioadă (19 - 25 mai 2015), poţi acumula mai multe şanse, potrivit procedurii de mai sus.

Să exemplific: dacă ai două comenzi plasate, fiecare în valoare de 150 lei (TVA inclus), vei primi 4 şanse, respectiv 4 Coduri: câte o şansă pentru fiecare comandă plasată, respectiv câte o şansă pentru fiecare 100 lei cheltuiţi de fiecare comandă. Fiecare Cod (şansă) este unic şi îl vei primi pe adresa de e-mail folosită în cadrul plasării comenzii.

Pe scurt, cu cât mai multe comenzi vei plasa în perioada 19 - 25 mai 2015, cu atât mai multe şanse ai să câştigi în urma tragerii la sorţi marele premiu pus în joc.

Online va fi mereu simplu şi, poate că pare puţin cam romantic, dar cifra de 10.000.000 înseamnă pentru noi mai mult decât numărul pur de comenzi. Sunt… 10.000.000 de bucurii, vise împlinite şi experienţe reuşite!

Te aştept, deci, alături de noi, să intri în atmosfera celor 7 zile de sărbătoare. Ce-ar fi să fii tu norocosul câştigător al marelui premiu al campaniei, autoturismul BMW Z4.