Acest concurs a expirat în data de 2015-04-16. Vezi concursurile active aici.
Reincarci si castigi.

Campania promotionala se va desfasura in perioada 01 aprilie – 15 aprilie 2015 (inclusiv). 

La aceasta Campanie Promotionala poate participa orice persoana fizica ce indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

  • a) are domiciliul sau resedinta in Romania;
  • b) a implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii prezentei Campanii promotionale;
  • c) este titularul unui cont curent in lei deschis la Organizator si detine serviciul ING Home’Bank sau este titularul unui card atasat unui cont ING (in cazul utilizarii modalitatatii de reincarcare pusa la dispozitie de catre Organizator la ATM-urile proprii);
  • d) pe perioada de desfasurare a Campaniei Promotionale efectueaza cel putin 2 reincarcari de cartela de minim 5 Euro / tranzactie, la oricare dintre cei 3 operatori de telefonie mobila (Telekom, Orange, Vodafone), prin serviciul ING Home’Bank sau prin modalitatea de reincarcare pusa la dispozitie de catre Organizator la ATM-urile proprii;
  • e) tranzactiile de reincarcare cartela realizate au status „Confirmat”.

Persoanele fizice care indeplinesc cumulativ conditiile de mai sus, sunt eligibile pentru castigarea premiilor oferite in Campanie astfel:

  • a. Primele 200 de persoane care indeplinesc conditiile de mai sus, castiga automat un premiu constand intr-un voucher de achizitie on-line de la eMAG in valoare neta unitara de 20 lei, valoare bruta unitara de 20 lei.
  • b. Persoanele care indeplinesc cumulativ conditiile de mai sus, vor fi inscrisi automat in tragerea la sorti pentru a castiga un telefon iPhone 6, 16 GB, Space Gray.

Fiecare Participant poate efectua in perioada Campaniei Promotionale un numar nelimitat de reincarcari, pentru fiecare 2 reincarcari in valoare de minim 5 Euro / tranzactie, primind un drept de participare la extragerea la sorti a Campaniei. Mai multe reincarcari, mai multe sanse de a castiga.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului premiului final va fi organizata cel tarziu pana la data de 05 mai 2015. La tragerea la sorti vor fi extrasi un castigator si 3 rezerve.