Acest concurs a expirat în data de 2014-09-26. Vezi concursurile active aici.
concurs Fashion Days

Dupa cum am anuntat ieri, azi dam startul unui nou concurs, in colaborare cu FashionDays. Despre ei sunt sigura ca ati auzit multe, toata lumea vorbeste. Sunt cei care aduc toate noutatile din zona fashion la noi in tara : PepeJeans, Esprit, Adidas, Only, Vans, DKNY si multe alte nume celebre, oferind saptamanal campanii noi. In caz ca nu aveti aplicatia FashionDays atat pentru mobil, cat si pentru tablete, acum e momentul sa o descarcati. E gratis si va anunta mereu de toate campaniile active cu ceva timp inainte.

Si acum sa trecem la lucruri mai serioase. Fashion Days ofera un iPad cadou, odata cu lansarea oficiala a aplicatiei pentru tablete. Regulile sunt simple si suna cam asa:

  1. Intra pe Fashion Days si alege un produs care tie iti place, dupa care lasa link-ul intr-un comentariu la acest articol, alaturi de numele si adresa ta de mail.
  2. Subscribe via E-mail, undeva in partea dreapta a blogului.

Concursul este valabil 2 saptamani, mai exact pana in 25 Septembrie 2014, iar castigatorul v-a fi ales cu ajutorul site-ului org. Extragerea castigatorului o sa fie filmata.