98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
50
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga ulei presat la rece extravirgin Cardinal!

 admin  2014.10.10  Trageri la sorti,Alimente  1262

concurs Cardinal

Perioada concursului: 8 octombrie - 15 noiembrie 2014

Premiu:

  • 6 litri de ulei de floarea soarelui Cardinal

Conditii de participare:

  1. Anuntarti-va participarea printr-un comentariu la poza concursului si prin distribuirea acestei imagini pe pagina dvs. si catre prietenii dvs. 
  2. Invitati-va prietenii sa dea like la paginile:
  3. Concepeti si initiati orice alta forma originala de promovare a site-ului www.2e-prod.ro si anuntati-ne actiunea prin link pe mesaj privat.

Vor fi 2 castigatori care se vor desemna pe 16 noiembrie 2014 la latitudinea 2E prod, in functie de volumul de activitate desfasurat de fiecare participant, dar si de originalitatea activitatilor intreprinse.La desemnarea castigatorilor se va tine cont si de activitatile intreprinse de participantii la concursul din luna septenmbrie.

Pe perioada concursului vom publica din cand in cand lista participantilor cu cele mai multe sanse de castig.


PARTICIPA LA CONCURS

ulei Cardinal ulei de floarea soarelui Cardinal concurs Cardinal ulei presat la rece extravirginNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.