Acest concurs a expirat în data de 2018-12-21. Vezi concursurile active aici.
Cand esti mic, ce poate fi mai super decat sa castigi toate jucariile de pe o pagina din catalogul Noriel? Sa castigi toate jucariile din Catalog!

Campania promotionala "Laboratorul lui Mos Craciun" este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 26 noiembrie - 20 decembrie 2018.

Ce trebuie sa faci:

Cumpara in valoare de peste 100 de lei din magazinele Noriel sau pe noriel.ro, completeaza formularul de inscriere, alege pagina preferata, pastreaza bonul sau factura pentru validare si … mult succes!​

Ce poti sa castigi:

  • zilnic, cate 3 premii constand in toate jucariile incluse pe oricare dintre paginile de interior ale Catalogului de Craciun Noriel (produsele aflate pe copertile exterioare ale catalogului nu sunt incluse), pagina fiind aleasa de participantul la promotie in momentul inscrierii
  • Marele Premiu - toate jucariile incluse in paginile de interior ale Catalogului de Craciun Noriel (produsele aflate pe copertile exterioare ale catalogului nu sunt incluse)

Sursa concurs:  www.noriel.ro

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.