Acest concurs a expirat în data de 2017-01-02. Vezi concursurile active aici.
Intra si tu in competitia de la „Revelionul Starurilor!”

„Revelionul Starurilor” vine cu surprize de proporții! Nu pierde șansa de a intra în cursă pentru premii speciale: tablete Odys Nova, smartwatch cu GPS MediaTech Kids Locator, smartphone Cubot Rainbow, cameră foto Canon 1300D, camera de acţiune GoXtreme Discovery, ochelari 3D GoXtreme şi o imprimantă foto Canon Selphy 1200.

Concursul "Revelionul Starurilor" se va desfasura in perioada 31.12.2016 - 01.01.2017, intre orele 22.15 si 02.30, pe pagina de Facebook si in stricta legatura cu informatiile din programul Revelionul Starurilor difuzat la Antena 1 in noaptea de Revelion.

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie sa acceseze pagina de Facebook Antena 1, sa urmareasca programul "Revelionul Starurilor" difuzat la postul de televiziune „Antena 1” si sa raspunda corect printr-un mesaj la articolul de concurs de pe pagina de Facebook Antena 1.

In timpul programului Revelionul Starurilor vor aparea vedete deghizate in diverse personaje celebre, iar la un moment dat, li se va dezvalui telespectatorilor identitatea acestora.

Participantii la concurs trebuie sa ghiceasca ce vedeta este deghizata intr-un anumit personaj inainte ca identitatea acesteia sa fie dezvaluita in emisiunea "Revelionul Starurilor" si sa trimita imediat raspunsul corect pe pagina de Facebook Revelionul Starurilor printr-un comentariu corect la articolul de concurs.

Va fi desemnat castigator fiecare al 100-lea raspuns corect trimis pe pagina de Facebook Antena 1 la articolul de concurs.

Toti castigatorii vor fi afisati pe aceeasi pagina unde s-a desfasurat concursul pana pe data de 03.01.2015.

Dupa desemnarea castigatorilor, fiecare din acestia vor fi contactati prin intermediul ID-ului/datelor cu care s-au inscris in concurs. Persoana astfel contactata va comunica organizatorului datele de contact prin intermediul telefonului sau mailului personal, in termen de 7 zile de la data desemnarea castigatorului.