98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
34
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga sute de lei pentru vacanta ta de la Radio ZU!

 admin  2014.06.20  Bani,Trageri la sorti,Castig instant  2552

concurs Radio ZU

De luni 23 iunie vine vara! Stii asta de la ZU!

Toata vara a la long ZU da piese de sezlong! Asculta Radio ZU in fiecare zi de vara pana-n seara! Cand auzi bucata dintr-o piesa de sezlong, da repede SMS cu VARA ASTA ESTE ZU la 1815

Stii ce piesa e, ai sansa sa castigi pe loc 300 de lei. Banii tai de vacanta sau orice alta aroganta! 

Difuzam in fiecare ora de concurs o bucata de cateva secunde dintr-un super hit de vara (de anul asta sau din anii trecuti). Da search pe youtube si pune-te acum la punct cu hiturile de vara!

La semnalul de concurs trebuie sa trimiti SMS la 1815. Daca ai trimis SMS-ul cu numarul 100 intri in direct la ZU. Stii titlul piesei din care face parte bucata pe cate ti-am prezentat-o? Banii sunt ai tai! Daca nu o stii, bucata se repeta si urmatorul ascultator are sansa sa castige si banii tai. Pentru ca banii se castiga la ZU!

Concursul “Vara asta este ZU! – Piesa de sezlong” se va desfasura in perioada 23 Iunie 2014 – 31 August 2014.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Radio ZU Vara asta este ZU Piesa de sezlong castiga bani concursuri cu premii



Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.