Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2015-05-25. Vezi concursurile active aici.
ZI ZU ca sa fie bine.

Concursul “ZI ZU ca sa fie bine!” se desfasoara in perioada 12 martie 2015 – 24 mai 2015.

In perioada concursului, in cadrul programelor postului „Radio ZU”, se vor desfasura in zilele lucratoare (de luni pana vineri), intre orele 08.00 – 20:00 un numar de 5 editii ale concursului, iar in zilele de weekend cate o editie a concursului. In perioada sarbatorilor legale este posibil ca numarul per zi de concursuri sa se modifice, per total se vor desfasura 280 de concursuri, plus cele determinate de reportul dupa ultima zi de concurs.

Inscrierile prin SMS se fac la 1815 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele Telekom, Orange si Vodafone) incepand cu data de 12 martie 2015. O inscriere este valida daca ascultatorul trimite prin SMS la 1815 propozitia “Ascult Radio ZU in fiecare zi”. Inscrierile sunt unice, in baza de date cu inscrisii la concurs intra doar primul SMS trimis de la un numar de telefon. SMS-urile ulterioare trimise de la acelasi numar de telefon nu sunt luate in considerare.

Inscrierile online se fac pe site-ul www.radiozu.ro. Ca sa te inscrii in concurs trebuie sa accesezi si sa completezi integral formularul de inscriere disponibil pe site si sa apesi butonul de inscriere, respectand conditiile de completare. La inscrierile online sunt permise maxim 3 inregistrari per calculator, maxim 10 inregistrari de la acelasi IP. Un ascultator isi poate inscrie un numar de telefon o singura data in acest concurs, indiferent daca o face prin telefon sau online. Inscrierile ulterioare, indiferent daca sunt facute prin SMS sau online si indiferent de platforma pe care s-a facut prima inscriere, nu intra in baza de date.

Toti inscrisii, prin SMS sau online, intra in baza de date a concursului. Cu ocazia fiecarui concurs, este extrasa aleator una dintre persoanele inscrise in concurs. Persoana extrasa este sunata in direct la Radio ZU pe numarul de telefon cu care s-a insris in concurs. Persoana extrasa este declarata castigatoare daca dupa semnalul sonor in care este intrebata “Ce radio asculti in fiecare. zi” raspunde folosind cuvintele “Radio ZU” sau “ZU” fara a nominaliza un alt post de radio. In cazul in care persoana extrasa nu reuseste sa raspunda in conditiile enuntate mai sus, banii pe care i-ar fi avut de castigat se reporteaza pentru urmatorul concurs. Cuantumul de bani alocat fiecarui concurs in parte este de 100 de euro. Daca o persoana castiga in urma unui concurs banii rezultati ca urmare a unul sau mai multe reporturi, urmatorul concurs porneste de la suma de 100 de euro.

Daca pe data de 24 mai 2015, dupa ultimul concurs al zilei exista report, concursul continua de cate 5 ori pe zi, de luni pana vineri pana la castigarea reportului, dupa mecanismul descris mai sus.  

Valoarea totala bruta a premiilor ce fac obiectul concursului “ZI ZU ca sa fie bine” este de 28.000 euro. Valoarea unui premiu pe concurs este de cel putin 100 de euro, in functie de reportul existent, la cursul BNR al zilei.

Castigatorul este sunat intr-un termen de 5 zile de la data la care a fost declarat castigator, cu aceasta ocazie fiind confirmate detaliile premierii (modalitatea transmiterii premiului etc.), in principiu premiul urmand a se trimite prin posta (ex.: mandat postal) cu confirmare de primire, in termen de 30 de zile lucratoare de la data desemnarii sale drept castigator. Premiul va fi predat castigatorului in lei.