Acest concurs a expirat în data de 2019-02-02. Vezi concursurile active aici.
Facturile sunt o grija in plus? Europa FM te scapa de grija facturilor!

Concursul intitulat “Europa FM iti plateste facturile” se desfasoara in zilele de luni pana vineri, in perioada 14.01 - 01.02.2019, prin intermediul postului de radio Europa FM, in intervalul orar 07:00-19:00, in cadrul emisiunilor postului Europa FM (Desteptarea, Europa Express, Ore de Iarna, Drum cu prioritate).

Pentru a putea participa la concurs:

  • ascultatorii Europa FM trebuie sa-si creeze un cont cu date reale pe www.europafm.ro sau sa se autentifice în contul existent si sa completeze formularul din pagina de concurs dedicata astfel: trebuie sa incarce o poza cu o factura pe care si-ar dori-o achitata de catre Europa FM; din poza trebuie sa reiasa data si suma facturii. Se accepta facturi emise oricand in perioada 1 decembrie 2018 si 31 ianuarie 2019. Inregistrarile pe site sunt posibile in intervalul 11 – 31 Ianuarie (ora 24:00);
  • in fiecare zi, de luni pana vineri, in fiecare emisiune Europa FM din intervalul 7:00 – 19:00, va avea loc cate un concurs;
  • in cadrul fiecarui concurs prezentatorul va alege random dintre toti cei inscrisi pana la acel moment 3
    participanti si va anunta pe post cele 3 nume;
  • primul dintre cei anuntati care va suna la numarul 0372 069 599 va fi declarat castigator; 
  • ascultatorii au la dispozitie 10 minute timp in care pot suna ca sa-si revendice premiul.
  • se va intra in direct cu ascultatorul care a sunat primul iar acesta va fi declarat castigator.
  • daca la finalul celor 10 minute nici unul din cei 3 alesi nu suna in direct, concursul din cadrul emisiunii
    respective se inchide, iar premiul nu se reporteaza. Dar prezentatorul poate decide sa repete concursul in ora urmatoare. Aceasta decizie va fi anuntata pe post astfel incat ascultatorii sa fie pe receptie.

Valoarea unui premiu este de maxim de 600 lei.

Sursa concurs: www.europafm.ro

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.