Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2015-07-02. Vezi concursurile active aici.
Bebebliss organizeaza un nou concurs.

Bebebliss organizeaza un nou concurs pentru parintii care doresc sa castige un joc educativ si distractiv pentru cei mici. Cel mai norocos dintre participanti va primi drept premiu un set de 4 popice transparente cu o serie de jucarii amuzante si frumos colorate.

Acest set de popice contine un turn cu numere si litere, care sa il ajute pe copilas sa se obisnuiasca inca din primii ani de viata cu literele din alfabet si numerele, o serie de bilute colorate care sa ii dezvolte simtul vizual, o clepsidra cu bilute mici care emit sunete, care dezvolta simtul auditiv al bebelusului. De asemenea, acest set include si o rampa in spirala prin care cad mingile si o minge de aruncat pe placul oricarui copil. Popicele transparente dispun de urmatoarele dimensiuni: inaltime: 21 cm, latime: 8.50 cm si adancime: 8.50 cm.

Cum poti participa la concurs:

  1. Like paginii Bebebliss.ro;
  2. Like paginii Cool- Baby;
  3. Like paginii Imaginarium;
  4. Da share acestei postari;
  5. Lasa un comentariu la postarea de concurs;

Atentie: se vor lua in calcul la tragerea la sorti doar comentarii scrise la postarea principala a concursului. Indiferent de cate comentarii vor fi lasate de un utilizator, numele acestuia se va lua in calcul o singura data la tragerea la sorti.

Concursul incepe in data de 22 iunie 2015 si se va desfasura pana in data de 1 iulie 2015. In 2 iulie vom realiza tragerea la sorti prin site-ul random.org pentru a vedea care este fericitul castigator al setului de popice.

Norocosul castigator ce va fi ales cu ajutorul site-ului random.org va primi ca premiu un set de 4 popice transparente de la Imaginarium care vor dezvolta simturile bebelusului si il vor ajuta sa se familiarizeze cu literele si cifrele.