Acest concurs a expirat în data de 2014-07-26. Vezi concursurile active aici.
Castiga seria Jocurile foamei de la Editura Nemira!

Castiga unul din cele cinci pachete de carti din seria JOCURILE FOAMEI, de Suzanne Collins, puse la bataie de Radio 21 si Editura Nemira.

Ai putea supravietui in salbaticie, de unul singur, cand toti cei din jur fac tot ce pot ca sa nu apuci dimineata urmatoare? Intr-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odata ca America de Nord se intinde natiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douasprezece districte conduse cu o mana de fier, in fiecare an este organizat un concurs sadic si sangeros – Jocurile Foamei. Douazeci si patru de adolescenti sunt rapiti de langa familiile lor si aruncati in lupta pe viata si pe moarte, televizata in direct si urmarita cu frenezie. Doar unul dintre ei se va intoarce acasa faimos, bogat si… viu. Cine va castiga cursa nebuna pentru supravietuire?

Raspunde corect la intrebarea "Numele eroinei, Katniss, vine de la o plantă, o pasăre sau o constelaţie?" intr-un comentariu la acest post de concurs. Zilnic, va fi tras la sorti un castigator dintre cei care s-au inscris la concurs. Castigatorii vor fi anuntati vineri, 25 iulie 2014, dupa ora 16.00.