Acest concurs a expirat în data de 2016-05-30. Vezi concursurile active aici.
La fiecare 4 cutii de branza pufoasa cu smantana cumparate, cu manson promo, primesti acasa garantat, prin curier, un breloc pufos!

Campania va incepe in data de 22 februarie 2016 ora 00:00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 29 mai 2016 ora 23:59:59, ora Romaniei.

Produsul participant la campanie este Delaco Branza Pufoasa Smantana 140g - cu ambalaj promotional. Ambalajul promotional al produsului consta intr-un invelis din carton care comunica mecanismul promotiei. Sub capacul fiecarui produs se gaseste 1 sticker (eticheta multipagina) cu cod promotional unic.

Pentru a participa la campanie, participantii sunt conditionati sa achizitioneze 4 produse participante la campanie. Fiecare produs participant la campanie are sub capac un sticker cu un cod unic. Participantii trebuie sa inscrie pe fanbranza.ro in sectiunea dedicata promotiei 4 coduri gasite in 4 produse participante la campanie pentru a intra in posesia premiului.

Inscrierea in campanie se realizeaza prin completarea cu atentie a formularului de inscriere, astfel incat toate informatiile sa fie corecte. Participantii care s-au inscris in Campanie primesc un email de confirmare a inscrierii.

Participantii au posibilitatea sa isi aleaga brelocul Nici din lista de personaje afisata in timp real pe fanbranza.ro, in limita stocului existent.

Participantii au obligatia de a pastra bonul/ bonurile fiscale care constituie dovada achizitionarii celor 4 bucati de Branza Pufoasa Delaco, pana la finalul campaniei. Fiecare bon fiscal poate fi inscris in campanie o singura data. 

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera ca premii 100.000 de brelocuri Nici.

Premiile se trimit prin Fan Curier la adresa mentionata in formularul de inscriere.