77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
19
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga saptamanal una din cele 200 de pufosenii mari!

 admin  2016.04.01  Jucarii,Trageri la sorti,Castig instant  1570

concurs Delaco

Campania va incepe in data de 22 februarie 2016 ora 00:00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 29 mai 2016 ora 23:59:59, ora Romaniei.

Produsul participant la campanie este Delaco Branza Pufoasa Smantana 140g - cu ambalaj promotional. Ambalajul promotional al produsului consta intr-un invelis din carton care comunica mecanismul promotiei. Sub capacul fiecarui produs se gaseste 1 sticker (eticheta multipagina) cu cod promotional unic.

Pentru a participa la campanie, participantii sunt conditionati sa achizitioneze 4 produse participante la campanie. Fiecare produs participant la campanie are sub capac un sticker cu un cod unic. Participantii trebuie sa inscrie pe fanbranza.ro in sectiunea dedicata promotiei 4 coduri gasite in 4 produse participante la campanie pentru a intra in posesia premiului.

Inscrierea in campanie se realizeaza prin completarea cu atentie a formularului de inscriere, astfel incat toate informatiile sa fie corecte. Participantii care s-au inscris in Campanie primesc un email de confirmare a inscrierii.

Participantii au posibilitatea sa isi aleaga brelocul Nici din lista de personaje afisata in timp real pe fanbranza.ro, in limita stocului existent.

Participantii au obligatia de a pastra bonul/ bonurile fiscale care constituie dovada achizitionarii celor 4 bucati de Branza Pufoasa Delaco, pana la finalul campaniei. Fiecare bon fiscal poate fi inscris in campanie o singura data. 

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera ca premii 100.000 de brelocuri Nici.

Premiile se trimit prin Fan Curier la adresa mentionata in formularul de inscriere.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Delaco castiga premii branza pufoasa Tombola Pufoasa