108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga saptamanal un voucher de vacanta!

 admin  2014.07.27    1392

concurs ING Bank

Campania Promotionala “Dor de duca” se va desfasura in perioada 21.07.2014 – 07.09.2014 (inclusiv).

La aceasta Campanie poate participa orice persoana fizica care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

  • a) a implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii Campaniei Promotionale
  • b) este titulara unui cont (profil personal) in reteaua de socializare Facebook, creat cu cel putin 30 de zile calendaristice inainte de data inceperii Campaniei Promotionale
  • c) a dat “Like” paginii de Facebook a Organizatorului “ING WEB Cafe”
  • d) a accesat aplicatia “Dor de duca” disponibila pe pagina de Facebook a Organizatorului “ING WEBCafe”;
  • e) a fost de acord cu toate permisiunile cerute prin intermediul Facebook
  • f) a inscris un motiv conform cu cerintele din respectiva saptamana promotionala in perioada alocata, a completat bagajul cu 7 obiecte din cele 30 disponibile si a strans minimum 25 de voturi pentru motivul inscris in perioada alocata votarii
  • g) a completat corect si complet formularul de inscriere in promotie 

Toate persoanele fizice care, intr-o saptamana de campanie, indeplinesc conditiile de mai sus sunt inscrise automat in Campania Promotionala, urmand sa intre in etapa de jurizare a respectivei saptamani de campanie, pentru castigarea unuia din cele 7 premii saptamanale acordate de Organizator, fiecare dintre ele constand intr-un voucher de vacanta.

Pe parcursul perioade promotioanale vor exista un maximum de 14 actiuni promotionale separate de aplicatia “Dor de duca”, in urma carora vor fi acordate un maximum de 14 premii speciale.

Pe durata Campaniei Promotionale, Organizatorul va acorda premii, dupa cum urmeaza:

  • 7 premii saptamanale – cate un premiu pentru fiecare dintre cele 7 saptamani de campanie, constand intr-un voucher de vacanta
  • un maximum de 14 premii speciale
  • un premiu special pentru jurnalul de vacanta

PARTICIPA LA CONCURS

voucher de vacanta castiga saptamanal concurs ING Bank Dor de duca concursuri online ING WEB CafeNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.