Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-08-08. Vezi concursurile active aici.
Ai intrat deja in YOUniverse?

Campania Kent “The YOUniverse” este organizata si desfasurata in perioada 11 iulie 2016 - 07 august 2016, inclusiv.

Produsele participante la campanie sunt urmatoarele  pachete de tigarete KentKent Switch (94s, KS)Kent HD 94s (variantele Black, Blue, Silver)Kent HD KS (Blue, Silver, White)Kent Nanotek (White, Silver)Kent HDi (Blue si Silver) si Kent Explore 8 mg care au tiparit sub capac un cod unic.

Fiecare pachet participant la aceasta campanie contine un cod unic format din 9 caractere alfanumerice. Codul unic participant la campanie este tiparit pe interiorul capacului pachetului de tigarete participant. 

Campania Kent “The YOUniverse” se desfasoara pe www.youniverse.ro / www.theyouniverse.ro, prin intermediul carora persoanele adulte si fumatoare pot inregistra coduri in scopul participarii la aceasta campanie.

La prima accesare a site-ului, un participant trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

 • sa completeze numarul de telefon mobil; participantul va primi un cod de activare prin SMS, pe numarul de telefon completat;
 • sa introduca codul primit prin SMS;
 • sa completeze urmatoarele informatii in formularul de inregistrare: E-mail/Confirma e-mail, Parola/Confirma parola, Data Nasterii, Orasul in care doreste sa participe la evenimentele YOUniverse si un cod participant ( 9P2DKM4HD), valid;

Dupa crearea contului, pentru accesarea site-ului, participantii trebuie sa introduca doar numarul de telefon mobil si parola setata. Fiecarui numar de telefon mobil ii corespunde un cont in care se vor acumula toate codurile introduse de un participant, respectiv sansele la castigarea premiilor.

Un participant poate introduce maxim 15 coduri valide intr-o saptamana (de luni pana duminica), indiferent de metoda folosita pentru inscriere pe perioada de desfasurare a acestei campanii.

In cadrul acestei campanii vor fi oferite urmatoarele premii:

 • Premii Saptamanale – acordate prin trageri la sorti saptamanale. La fiecare cod valid introdus, participantii au posibilitatea alocarii acestuia pentru premiile saptamanale. Fiecare cod alocat reprezinta o sansa in tragerea la sorti pentru premiul respectiv. Un participant poate aloca codurile pentru oricare din cele 3 premii disponibile saptamanal (pentru unul sau mai multe premii). La sfarsitul fiecarei saptamani, codurile disponibile, nealocate de participanti pentru premiile saptamanale din saptamana respectiva vor fi alocate, in mod aleatoriu, ca sanse pentru premiile saptamanale. In perioada 16 Mai 2106 – 04 Septembrie 2016, se vor acorda in fiecare saptamana:
 • Premii instant – Pachete de tigarete Kent, Brichete Kent, Memory stick-uri USB si Incarcatoare portabile. Se acorda conform unui algoritm probabilistic care va stabili daca un cod valid, inregistrat in campanie este castigator sau nu al unui premiu, respectiv premiul castigat. Algoritmul este integrat intr-un software care proceseaza fiecare cod valid primit in timp real (in momentul in care codul validat intra in sistem).
 • Premii completare profil – 10  Carduri cadou eMAG, in valoare de 500 lei fiecare. Acest tip de premiu se acorda prin tragere la sorti. Pentru a acumula o sansa in tragerea la sorti pentru acest premiu, participantii trebuie sa-si completeze profilul in sectiunea Profilul Tau, in perioada 11 Iulie – 7 August 2016.
 • Premii Quiz – o boxa portabila wireless OM/ONE. Acest tip de premiu se acorda prin tragere la sorti. Pentru a acumula o sansa in tragerea la sorti pentru acest premiu, participantii trebuie sa raspunda la intrebarile disponibile in sectiunea QUIZ, in perioada 11 Iulie – 7 August 2016.
 • Google Chromecast – acest premiu poate fi castigat instant la introducerea codurilor valide in aplicatia mobila The Youniverse. In fiecare zi, in perioada 27 Iunie – 4 Septembrie 2016, se va acorda cate 10 Google Chromecast.

Pe toata durata campaniei un participant poate castiga maxim cate un premiu din fiecare categorie si 6 premii instant.

Toate tragerile la sorti se vor efectua electronic in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea campaniei si vor fi asistate de un notar public. Tragerea la sorti electronica presupune folosirea unui program cu distributie aleatorie care va selecta castigatorii dintr-o baza de date ce contine numarul de telefon mobil si numarul de sanse pentru premiul respectiv.

Castigatorii desemnati prin tragere la sorti trebuie sa faca dovada, la cererea organizatorilor, a cel putin unui capac de la pachetele participante cu un cod valid inscris de acesta, nedeteriorat, lizibil (nu se accepta fotocopii).

Tragerile la sorti pentru premiile saptamanale - Pentru a avea o sansa in tragerea la sorti saptamanala, fiecare participant trebuie sa inscrie in campanie minim un cod valid, in saptamana anterioara tragerii la sorti, indiferent de modalitatea de inscriere si sa-l aloce unuia dintre premiile saptamanii respective. Tragerile la sorti se vor desfasura dupa cum urmeaza:

 • pe 12 Iulie 2016, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid in perioada 4 - 10 Iulie 2016 (inclusiv);
 • pe 19 Iulie 2016, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid in perioada 11 - 17 Iulie 2016 (inclusiv);
 • pe 26 Iulie 2016, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid in perioada 18 - 24 Iulie 2016 (inclusiv);
 • pe 2 August 2016, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid in perioada 25 – 31 Iulie 2016 (inclusiv);
 • pe 9 August 2016, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid in perioada 1 – 7 August 2016 (inclusiv);

La sfarsitul fiecarei saptamani, codurile disponibile, nealocate de participanti pentru premiile saptamanale din saptamana respectiva vor fi alocate in mod aleatoriu, ca sanse la premiile saptamanale.

Premii Completare profil - Pentru a acumula o sansa in tragerea la sorti pentru acest premiu, participantii trebuie sa-si completeze profilul in sectiunea Proflul Tau. Tragerea la sorti se va desfasura pe 09 august 2016, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care si-au completat profilul in perioada 11 iulie - 07 august 2016.

Premii Quiz - Pentru a acumula o sansa in tragerea la sorti pentru acest premiu, participantii trebuie sa raspunda la intrebarile disponibile in sectiunea Quiz. Tragerea la sorti se va desfasura pe 09 august 2016, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au raspuns la Quiz in perioada 11 iulie - 07 august 2016.

Foloseste urmatorul cod pentru inscriere:  9P2DKM4HD!

Campania promotionala "The YOUniverse" este organizata de British American Tobacco.