Acest concurs a expirat în data de 2015-04-11. Vezi concursurile active aici.
AXN si KissFM Secrete si Minciuni

Campania Promoţională are loc pe o perioada de patru săptămâni, în intervalul 13 martie 2015 – 10 aprilie 2015. Promoţia se va desfăşura pe întreg teritoriul României.

În vederea participării la Promoţie, Participanţii trebuie să acceseze site-ul campaniei promoţionale şi să parcurgă etapele stabilite prin prezenta secţiune.

Pe site-ul campaniei promoţionale, organizatorul va publica săptămânal, câte trei întrebări cu cu trei variante de raspuns, dintre care numai una corecta referitoare la Producția TV Secrete si Minciuni. Fiecare Participant trebuie sa aleagă una dintre cele trei întrebări publicate si sa răspundă corect si astfel se califică automat pentru tragerea la sorți care va fi desfășurată săptămânal și în urma căreia vor fi desemnați câștigătorii premiilor săptămânale. Întrebările vor fi disponibile participanților de la sfârșitul difuzarii Producției TV și până la finalul fiecărei săptămâni de concurs. Mecanismul se va relua în fiecare săptămână din durata promoției.

La începutul fiecărei săptămâni din durata de desfăşurare a Promoţiei, respectiv în fiecare vineri până la ora 19.00, vor fi desemnați prin tragere la sorţi câştigătorii pentru fiecare dintre Premiile Săptămânale oferite de AXN. Premiile atribuite săptămânal în cadrul prezentei Campanii Promoționale constau în următoarele:

  • a) câte un proiector Sony
  • b) câte o drona Parrot
  • c) câte o bratara Fitbit

Prin urmare, ansamblul Premiilor Promoției oferite de AXN va fi alcătuit din 4 proiectoare Sony, 4 drone Parrot, 4 bratari Fitbit

Tragerile la sorţi pentru Premiile Săptămânale vor avea loc în fiecare săptămână a Campaniei Promoţionale după următoarea planificare:

  • a) Săptămâna 1: tragerea la sorţi are loc vineri, în data de 20 martie 2015, pentru Participanţii care îndeplinesc toate condiţiile prevăzute în prezentul regulament, în perioada 13 - 19 martie 2015, ora 23.59.59 inclusiv.
  • b) Săptămâna 2: tragerea la sorţi are loc vineri, în data de 27 martie 2015, pentru Participanţii care îndeplinesc toate condiţiile prevăzute în prezentul regulament, în perioada 20 - 26 martie 2015, ora 23.59.59 inclusiv.
  • c) Săptămâna 3: tragerea la sorţi are loc marti, în data de 3 aprilie 2015, pentru Participanţii care îndeplinesc toate condiţiile prevăzute în prezentul regulamentm în perioada 27 martie - 2 aprilie 2015, ora 23.59.59 inclusiv.
  • d) Săptămâna 4: tragerea la sorţi are loc marti, în data de 10 aprilie 2015, pentru Participanţii care îndeplinesc toate condiţiile prevăzute în prezentul regulament, în perioada 3 - 9 aprilie 2015, ora 23.59.59 inclusiv.

După fiecare tragere la sorți se vor desemna Participanții câştigători prin tragere la sorţi electronică dintre Participanţii care îndeplinesc condiţiile de mai sus.