108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga saptamanal un program ‪Lets Go You‬ - 8 saptamani pentru transformarea stilului tau de viata!

 admin  2016.01.14  Health & Fitness,Vouchere,Trageri la sorti,Invitatii  1718

concurs World Class Romania

Concursul "Cat de activ esti?" se va desfasura in perioada cuprinsa intre 07 ianuarie 2016 - 25 februarie 2016.

Pentru a fi inclusi in tragerea la sorti, participantii la concurs trebuie sa completeze chestionarul din aplicatia "Cat de activ esti?", din tab-ul de concurs, de pe pagina de Facebook a World Class Romania si sa isi lase la final datele de conctact, pana la data de 25.02.2016, inscrierea putand fi facuta o singura data.

Castigatorii concursului vor primi cate un premiu in functie de faptul daca sunt sau nu membri activi World Class, cu un abonament activ:

  • daca au un abonament activ la World Class, vor primi fiecare ca premiu program "Let's Go You", iar pe durata celor 8 saptamani ale programului, abonamentul va fi oprit, urmand a il recontinua dupa terminarea programului, premiul fiind in valoare de maximum 360 euro;
  • daca nu au un abonament activ la World Class, vor primi ca premiu programul "Let's Go You", cu acces in cluburile World Class pe durata celor 8 saptamani ale programului, premiul fiind in valoare de maximum 360 euro;

Premiile se vor acorda pe baza tragerilor la sorti efectuate pe datele de 14, 21 si 28 ianuarie 2016 si 4, 11, 18 si 25 februarie 2015 ora 17:00.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs World Class Romania castiga premii World Class RomaniaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.