108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
44
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga saptamanal un party kit Jose Cuervo!

 admin  2014.11.14  Diverse,Trageri la sorti  889

concurs Jose Cuervo

Campania “#PartyOn cu Jose Cuervo” va incepe la data de 5 noiembrie (ora 16:00:00) si se va incheia la data de 23 decembrie 2014 (ora 23:59:00).

Premiile oferite in cadrul acestei Campanii sunt: 

  • Saptamanal Party Kit: 1 sticla Jose Cuervo Gold, 1 sticla Jose Cuervo Silver, Set 6 pahare de shot Jose Cuervo;
  • La sfarsitul campaniei: 6  sticle de Jose Cuervo Gold, 6 sticle de Jose Cuervo Silver.

Pentru a acumula o sansa in tragerea la sorti pentru acest premiu, participantii trebuie sa se inscrie pe pagina de Facebook Jose Cuervo in aplicatia dedicata, prin acceptarea provocarii si lasarea datelor personale. 

Pentru fiecare prieten invitat in aplicatie care accepta invitatia, userii primesc o sansa in plus la premii. 


PARTICIPA LA CONCURS

Jose Cuervo concurs Jose Cuervo #PartyOn premii saptamanale marele premiu concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.